DISKUSIA: Langoše z chladničky
Praktický recept na obľúbené langoše...
Celkom
3 príspevky
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
ja ich robím takto: 1kg hl.múky, 1 kyslá smotana(cca 300ml), 1/2l mlieka, 3dkg kvasníc, 3malé lyžičky soli.....
Spravím si kvások v troške mlieka s kockou cukru. Potom kvások zmiešam s ostatnými surovinami a vypracované cesto dám do vymastenej veľkej misy a položím na to vrchnák, alebo igelitové vrecko , aby cesto na povrchu neobschlo. Treba mať dostatočne veľkú misu, alebo vymastené(olejom potreté igelitové vrecko)nakoľko cesto zdvoj až strojnásobí svoj objem. Dám to do chladničky - najlepšie na noc. Cesto vydrží v
chladničke aj týždeň a je vhodné aj na pizzu.......
Wau super recept teším sa,že aj pizzu si môžem urobiť,aj langoše,Peter ďakujem za recept jasne a zreteľne napísane
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok