Pridať recept
Celkom 6 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
milanko778
27.5.2013 13:42 | |
+49 -0
Reagovať
zaujímavý recept , hodný vyskúšania.... uv idíme , ochutnáme..................
Anonymný nick
29.11.2013 12:48 | |
+20 -1
Reagovať
Mozno ze by to bolo lepsie z krkovickou kare je suche na pecenie...
Anonymný nick
29.12.2013 10:35 | |
+22 -17
Reagovať
prave sa to pecie mäso som pouzila pliecko vonia to zatial dobre :O
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+15 -20
Reagovať
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
Anonymný nick
25.7.2014 18:23 | |
+15 -23
Reagovať
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
Red-Hawko
17.11.2020 10:44 | |
+14 -22
Reagovať
A ako dlho pečieme, na akú teplotu ????