Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Kinder šuhajdy

Salko si dáme skaramelizovať: ponoríme ho celé v plechovke do vody a varíme minimálne 2 hodiny. Dávame pozor, aby plechovka bola stále ponorená a aby stále vrela voda. Ak musíme dolievať vodu, necháme salko variť dlhšie, aby sme mali istotu, že bude skaramelizované.

Celkom 5 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
14.12.2013 19:25 | |
+27 -7
Reagovať
Lebo svokra dáva namiesto Hery maslo
KacenkaXX
19.12.2013 07:57 | |
+17 -8
to urcite nie :)))
Anonymný nick
20.12.2013 16:26 | |
+52 -9
Reagovať
Tiež som dala namiesto hery maslo a sú úžasné ;)
Sojka1234
25.12.2016 10:06 | |
+8 -8
Reagovať
A keď nechceš tolko čakať aby ti skramelizovalo salko tak kup karamelové je to jednoduchsie a krati to čas. To sa len zohreje vo vode a máš vybavené 😃
Sibalka2
12.11.2017 13:16 | |
+7 -5
Reagovať
Ja to robím podobne už roky, ale k tomu salku horúcemu dávam celé maslo a jednu čokoládu