DISKUSIA: Kinder šuhajdy
Salko si dáme skaramelizovať: ponoríme ho celé v plechovke do vody a varíme minimálne 2 hodiny. Dávame pozor, aby plechovka bola stále ponorená a aby stále vrela voda. Ak musíme dolievať vodu, necháme salko variť dlhšie, aby sme mali istotu, že bude skaramelizované.
Celkom
5 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
A keď nechceš tolko čakať aby ti skramelizovalo salko tak kup karamelové je to jednoduchsie a krati to čas. To sa len zohreje vo vode a máš vybavené 😃
Podobné recepty
Ďalšie recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si: