Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
30064
receptov

Recepty na zaváranie

Fotorecept: Domáci jemne pikantný kečup

Cibuľu očistíme, nakrájame na väčšie kusy a rozmixujeme.. Sladkú papriku zbavíme jadierok, tiež nakrájame na väčšie kusy a rozmixujeme.. Cibuľu dáme do. Cibuľu dáme do hrnca, jemne opražíme...

Recept od: ivet_hrabovska ivet_hrabovska
Náročnosť:

Fotorecept: Slivkovo hroznové čatní

čatní je ovocná pikantná omáčka ktorú si môžete pripraviť len tak k obedu, napr. k pečenej kačke, ale môžete si ho pripraviť aj do zásoby...

Recept od: evauhlik evauhlik
Náročnosť:

Kečup varený v rúre

Paradajky, papriku, jablká aj feferónku rozmixujeme. Mali by sme mať 3,5 l. Dáme do rúry prvých 30 minút na 200 stupňov, potom 2 a pol hodiny 150 stupňov a miešame každú pol hodinu.. Hneď ako...

Recept od: trubka40 trubka40
Náročnosť:

Slivkový lekvár pečený so škoricou

Slivky si rozmixujeme, na liter sliviek pridáme 2 dcl cukru a 1 lyžicu octu. Dáme do rúry a „pečieme“ čo liter to hodina, miešame po pol hodine. Najskôr 200 stupňov, po prvej polhodine stíšime na 150...

Recept od: trubka40 trubka40
Náročnosť:

Slivkový kompót s korením

Kombinácia sliviek a jablka s chuťou škorice a klinčekov. Vhodné na lievance, do palaciniek, prípadne k iným jedlám.

Recept od: mirik mirik
Náročnosť:

Hruškový kompót

Hruškový kompót máme veľmi radi v ryžovom nákype, citrón mu dodá veľmi dobrú chuť. Spolu so šťavou z kompótu je ryžový nákyp výborný.

Náročnosť:

Znojemské uhorky

Uhorky umyjeme, mrkvu, cibuľu a tekvicu očistíme. Cibuľu nakrájame na kolieska, z mrkvy a tekvice pomocou formičky na suché pečivo vykrojíme rôzne tvary. Zo surovín na nálev uvaríme sladkokyslý...

Recept od: rennatte rennatte
Náročnosť:

Jablkový džem

Výborne chutí, je podobný detskej výžive.

Recept od: dorisa dorisa
Náročnosť:

Višňový rôsol s červeným vínom

Višne umyjeme a odkôstkujeme. Dáme ich do hrnca spolu s vodou a prikryté privedieme k varu. Odkryjeme a varíme 20 - 30 minút, aby sa višne rozvarili. Sito na cestoviny vyložíme gázou alebo utierkou...

Recept od: lieeenkaaa lieeenkaaa
Náročnosť:

Višňový džem

Višne rozmixujeme. K mase pridáme Gelfix s troškou cukru, privedieme k varu a varíme podľa návodu na obale. Potom vmiešame zvyšný cukor a dovaríme. Horúci naplníme do pohárov.

Recept od: lieeenkaaa lieeenkaaa
Náročnosť:

Čučoriedkový džem so škoricou

Pri zaváraní rada používam malé poháre. Keď je k tomu ešte ozdobený, môže byť milým darčekom.

Recept od: lieeenkaaa lieeenkaaa
Náročnosť:

Fotorecept: Marhuľové čatní

čatní je zmes ovocia alebo zeleniny s pridaním rôznych korenín...

Recept od: evauhlik evauhlik
Náročnosť:

1234...60

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×