Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
28649
receptov

Recepty na zaváranie

Hruškovo-pomarančový džem

Do veľkého hrnca vložíme hrušky, zalejeme džúsom a dobre premiešame s Extra želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.. Prípadnú penu...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Jablkové pyré s karambolou

Na prípravu pyré vložíme jablká do väčšieho hrnca. Pridáme džús, kôru a šťavu z limetky a pomocou ručného ponorného mixéra rozmixujeme. Pridáme kyselinu citrónovú a dobre premiešame so želírovacím...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Slivkovo-hrušková omáčka

Do veľkého hrnca vložíme hrušky a slivky. Pridáme džús, šťavu, škoricu a vanilínový cukor a premiešame. Obsah balíčka Gelfix Super zmiešame s 2 PL cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Ananásový džem s brusnicami

Do veľkého hrnca vložíme ananás, džús, brusnice a dobre premiešame s Extra želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.. Prípadnú penu odoberieme...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Broskyňové pyré

1. Na prípravu pyré vložíme broskyne do väčšieho hrnca a pomocou ručného ponorného mixéra rozmixujeme. Pridáme škoricový cukor, rozkrojený vanilkový lusk a kyselinu citrónovú a dobre premiešame...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Citrusová marmeláda s levanduľou

Na prípravu marmelády vložíme do veľkého hrnca filetky z pomarančov a citrónov. Pridáme obsah balenia Gelfix zmiešaný s 2 PL cukru.. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme.. Pridáme...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Malinový topping s granátovým jablkom

Na prípravu toppingu vložíme do veľkého hrnca maliny. Pomocou ponorného mixéra rozmixujeme a pridáme vylúpané zrniečka granátových jabĺk.. Pridáme obsah balenia Gelfix zmiešaný s 2 PL cukru. Za...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Marhuľový džem s mangom

Vo veľkom hrnci dobre premiešame marhule s mangom. Pridáme karotkovú šťavu a Super želírovací cukor a za stáleho miešania privedieme do varu.. Za stáleho miešania dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Piňa Colada džem

Na prípravu džemu ananás vložíme do väčšieho hrnca. Pridáme džús a kyselinu citrónovú a dobre premiešame so želírovacím cukrom.. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Ostrosladká papriková nátierka

Tento recept mám od Talianky, ktorá ju pripravuje stále. Je to nátierka sladká, ale so štipľavým efektom. Môžete ju použiť na chlebík, alebo rôzne k mäsu a podobne

Recept od: dorisa dorisa
Náročnosť:

Jahodový džem s vanilkou

Jahody umyjeme a necháme uschnúť na sitku, potom otrháme stopky a lístky. Takto pripravené ich zmiešame s Korunným cukrom želírovacím 2:1 a pridáme vodu.. Vanilkový struk pozdĺžne rozrežme, špičkou...

Indická omáčka

Vo väčšom hrnci premiešame mrkvu s cuketou, jablkami, paprikou a cibuľou. Pridáme pretlak, kokosové mlieko, kurkumu, karí, rascu a soľ. Obsah balíčka Gelfix Extra zmiešame s 2 PL cukru a pridáme...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

1234...52

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×