Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
29223
receptov

Recepty na zaváranie

Slivkový lekvár varený v rúre

Slivkový lekvár varím týmto spôsobom už dlhé roky, lekvár vydrží aj tri roky.

Náročnosť:

Broskyňový lekvár

Mala som zrelé broskyne, ktoré sa nedajú zavárať, tak som uvarila výborný broskyňový lekvár.

Recept od: BlazenaSadovska BlazenaSadovska
Náročnosť:

Jahodový džem

Jahody dobre umyjeme a dáme do misy. Možeme ich pomlieť, alebo rozmixovať ponorným mixérom. ( zostanú nám aj kúsky jahod) Pripravené jahody dáme do hrnca, pridáme želírovací cukor 2:1 a premiešame...

Recept od: Lordy007 Lordy007
Náročnosť:

Ovocné marmelády

Keď idem na návštevu a viem, že veľa nezavárajú, rada niečo prinesiem z našej špajze. Snažím sa, aby balíček bol praktický, zároveň lahodil oku a bol trochu vtipný. Tentokrát som zabalila 3 marmelády...

Recept od: eruska25 eruska25
Náročnosť:

Černicová marmeláda

Černice najprv prelisujem, aby bola marmeláda jemná a hladká.

Recept od: eruska25 eruska25
Náročnosť:

Malinová marmeláda

Maliny prelisujem, až potom varím. Marmeláda je potom jemná a hladká, bez drobných jadierok.

Recept od: eruska25 eruska25
Náročnosť:

Marhuľový džem

Marhule najprv dobre umyjeme, odkôstkujeme, ( ja ešte zvyknem nožom odstrániť vačšie čierne fľaky na šupke) a pomelieme ich. Zomleté ich dáme do väčšieho hrnca, pridáme želírovací cukor 2:1, dobre...

Recept od: Dorita111 Dorita111
Náročnosť:

Egrešový džem

Egreše umyjeme a rozvaríme. Pomocou ponorného mixéra ich rozmixujeme a precedíme cez sitko.. Šťavu dáme variť. Keď zovrie, pridáme Gelfix klasik s 2 lyžicami cukru. Varíme minútu a potom pridáme aj...

Recept od: katik030 katik030
Náročnosť:

Ríbezľový topping

Tento ríbezľový topping je výborný na zmrzlinu alebo k lievancom či palacinkám.

Recept od: katik030 katik030
Náročnosť:

Džem z lesných jahôd

Jahody očistíme a umyjeme, dáme do pripravenej nádoby, Ja časť z nich vidličkou roztlačím a časť ponechám celé. Presypeme ich do hrnca, pridáme želírovací cukor 2:1 a premiešame.. Za stáleho...

Recept od: Aries1 Aries1
Náročnosť:

Čerešňový džem

Tento rok som uvarila aj čerešňový džem, je výborný.

Recept od: BlazenaSadovska BlazenaSadovska
Náročnosť:

Marhuľový lekvár

Domáci lekvár je výborný, používam ho hlavne pri pečení, na palacinky, lievance, či na pečivo k raňajkám.

Recept od: BlazenaSadovska BlazenaSadovska
Náročnosť:

1234...57

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×