Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
27051
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Rezeň s oštiepkom

Z bravčového stehna nakrájame 100 g rezne a vyklepeme ich.. Z údenej slaniny, oštiepka narežeme plátky, dáme na rezeň a nakoniec trocha nadrobno posekanej petržlenovej vňate.. Rezeň zložíme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Plnené zemiaky v šupke

Zemiaky umyjeme a dáme piecť do rúry. Po upečení rozrežeme na polovicu, vnútrajšok lyžičkou vyberieme a pretlačíme cez sito.. Pridáme uvarené a zomleté údené mäso, maslom, smotanu, soľ a korenie...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Modranské sviečkové rezy

Rezy zo sviečkovice mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a do ružova opečieme.. Masť čiastočne zalejeme, zaprášime múkou, môžeme popražiť a zalejeme vývarom, pridáme brusnicový kompót, na cibuľke...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Kežmarská roštenka

Z mäsa nakrájame roštenky o váhe 100 g. Osolíme, okoreníme a mierne naklepeme paličkou a na okrajoch narežeme blany.. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme opečené roštenky, pretlak...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Devínske bravčové karé

Bravčové karé vyspikujeme očisteným cesnakom, osolíme, na pekáč dáme masť, trocha vody, vložíme naň pripravené mäso a dáme do horúcej rúry upiecť.. Až má mäso peknú farbu, vyberieme pekáč z rúry,...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Cíferský bravčový rezeň

Rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime na oboch stranách a do ružova opečieme.. Na ostatnú masť dáme nadrobno nakrájanú cibuľku, nadrobno pokrájanú kuraciu pečeň, popražíme, zaprášime múkou,...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Bystrický bravčový kotlet

Čiastočne osekané bravčové karé nakrájame na kusy. Mäso vyklepeme a slabo osolíme.. Očistené surové zemiaky jemne nastrúhame alebo rozmelieme na strojčeku, zalejeme mliekom, pridáme múku, vajcia,...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Bratislavský tokáň

Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme.. Opečené mäso osolíme a pridáme, bobkový list,...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.. Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.. Uvarené mäso...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Slovenská kapustnica s klobásou

Koleno dáme variť, neskôr pridáme kapustu a spolu uvaríme.. Na rezance pokrájaný zeler opražíme, pridáme postrúhaný cesnak, rajčinový pretlak, papriku, múku a premiešame, popražíme a dáme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Kyslá fazuľová polievka s údeným mäsom

Prebratú fazuľu zalejeme studenou vodou a necháme namočenú 6-12 h. Varíme s pridaním bobkového listu do mäkka. Na mäkko uvarenú fazuľu zalejeme vývarom a zahustíme cibuľovou zápražkou, do ktorej sme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Fazuľová polievka so spišskou klobásou

Z týchto surovím uvaríme polievku, klobásu ošúpeme, opražíme a tak dáme do polievky.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

1...12131415161718...141

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×