Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
30063
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Kapustnica na Vianoce

Mäso sa huby vložíme do malého množstva vody, osolíme a uvaríme. Krátko pred dovarením pridáme očistenú zeleninu pokrájanú nadrobno.. Kyslú kapustu posekáme nadrobno a v troche vody uvaríme do mäkka.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Praženica s rajčiakmi a mäsom

Masť a cibuľu rozdelíme na polovicu. Zrelé rajčiaky dáme na chvíľu do horúcej vody, potom ich olúpeme, pokrájame a udusíme na spenenej cibuľke dohusta.. Na druhej masti a cibuli udusíme pokrájané...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Chlebíčky s debrecínskou pečienkou

Sendvič pokrájame na plátky, ktoré natrieme maslom vymiešaným so soľou.. Na každý chlebík položíme kúsok šalátu, plátok debrecínskej pečienky, pokrájané olivy príp. podľa chuti inú zeleninu.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Chlebíčky s pečeňovou paštétou

Sendvič pokrájame na šikmo a natrieme ich paštétou vymiešanou nahladko, ozdobíme buď posekanou pažítkou, pokrájaným vajcom uvareným natvrdo alebo kyslou uhorkou.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Chlebíčky so šunkou alebo salámou

Sendvič pokrájame šikmo na plátky, ktoré potrieme maslom vymiešaným so soľou a horčicou.. Na každý chlebík položíme pol plátky šunky alebo koliesko salámy, koliesko paradajky a plátok uvareného...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Plnený kaleráb

Mladé kaleráby olúpeme, vydlabeme lyžičkou a naplníme mäsovou plnkou. Do rajnice dáme maslo, poukladáme do nej kaleráby, podlejem vodou, posolíme, prikryjeme a dusíme. Mäkké kaleráby vyberieme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Plnené pečené uhorky

Uhorky umyjeme, vnútrajšok vydlabeme. Potom ich naplníme, uložíme do rajnice vyloženej údenou slaninou a šunkou, podlejeme mastným vývarom alebo vodou a prikryté dusíme.. Uhorky pred dohotovením...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Plnené rajčiaky

Čerstvé tvrdé rajčiaky vložíme do horúcej vody, aby sme ich mohli ľahšie olúpať. Z olúpaných zrežeme vršok, vydlabeme, naplníme, poukladáme na vymastený pekáč a zrezaným vŕškom plnku prikryjeme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Huspenina

Očistené a umyté nožičky dáme variť asi do 2 l vody. Osolíme, neskôr pridáme očistenú zeleninu, cibuľu, cesnak, celé korenie a pomaly varíme asi 2 - 2,5 h.. Potom precedíme a necháme stuhnúť...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Plnený kel

Očistenú hlávku dáme na site nad paru, aby listy zmäkli.. Mäso zomelieme so strúčikom cesnaku, pridáme čistú ryžu, čierne korenie, soľ, cibuľu opraženú na masti a vajce.. Dobre premiešame...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Bravčové s hubami

Hríby nakrájajte a mäso naklepte. Na panvici zohrejte polovičku masla s olejom, pridajte mäso obalené v múke, soľ, biele korenie a opražte.. V ďalšom hrnci uduste hríby so zvyškom masla a oleja...

Náročnosť:

Plnený zeler

Zelery v kožke dobre umyjeme a uvaríme nie celkom do mäkka. Očistíme ich, spodok skrojíme a vydlabeme.. Udusené alebo upečené teľacie alebo bravčové mäso zomelieme. Pridáme nadrobno posekanú...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

1...12131415161718...154

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×