Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
24255
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Kapustový nákyp so šunkou

Na tuku opražíme pokrájanú cibuľu,pridáme posekanú kapustu,osolíme a prikryté dusíme do mäkka.Keď je kapusta mäkká,necháme vychladnúť.Pridáme k nej žĺtky,strúhanku posekanú šunku a nakoniec...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Kapusta s bravčovým plieckom

Nakrájanú cibuľu opražíme na masti,pridáme na kocky pokrájané mäso,osolíme a prikryté dusíme asi pol hodiny.Kapustu pokrájame na rezance,papriku na kolieska,pridáme k podusenému mäsu,premiešame...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Kapustový nákyp

Hlávku pokrájame a sparíme horúcou vodou a necháme odkvapkať.Medzitým maslo a múku opražíme,zalejeme mliekom a dobre vymiešame na hladkú kašu.Túto bešamelovú omáčku osolíme,okoreníme mletým korením...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Vyprážaná šunková rolka plnená syrom

Plátky šunky naplníme nastrúhaným tvrdým syrom, zrolujeme, obalíme v múke, vajci a strúhanke a vyprážame na horúcom oleji do zlatista.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Závitky z kapustových listov

Hlávku kapusty rozoberieme na listy,ktoré sparíme horúcou vodou,naplníme,zvinieme a previažeme.Poukladáme ich do vymasteného pekáča,podlejeme vodou rozmiešanou s paradajkovým pretlakom a vložíme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Rizoto s bravčovým plieckom

Nakrájanú cibuľu speníme na tuku,pridáme mletú papriku,na malé kúsky pokrájané mäso a za občasného podlievania udusíme do polomäkka.Potom pridáme umytý hrášok a dusíme 10 minút.. Nakoniec pridáme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Zakáľačková kapusta

Nakrájanú cibuľu opražíme na masti,pridáme mletú papriku,mleté korenie pokrájané mäso,osolíme,podlejeme vodou a udusíme do polomäkka.Potom pridáme kyslú kapustu,rajčiakový pretlak,prikryjeme a dusíme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Obličky s vajcom

Obličky prekrojíme,vyrežeme z nich kanáliky a obličky sparíme vriacou vodou.Po štvrťhodine ich dáme vychladiť do studenej vody.Pokrájame ich na tenké plátky.. Na tuku speníme cibuľu,pridáme obličky...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Jaternicová kaša

Podhrdlinu,pečeň a pľúca povaríme v slanej vode.Ryžu umyjeme a zalejeme vývarom z mäsa a sparíme.Mäso zomelieme,zamiešame s ryžou,podľa chuti osolíme,pridáme na masti opraženú cibuľu,rozotretý...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Pečeňové vrabce na jablkách

Umytú a odblanenú pečeň na močíme do mlieka na pol hodinu,vyberieme pokrájame na štvorce,tzv.vrabce.Každého vrabca prešpikujeme slaninou.Potom pečeň okoreníme korením,rascou,majoránom a na tuku...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Dusená bravčová pečeň

Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu,pridáme na kocky pokrájanú pečeň,okoreníme a pomaly dusíme vo vlastnej šťave.Hotovú pečeň preložíme na misku,šťavu zaprášime múkou,opražíme,podlejeme vodou,osolíme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Paštéta z bravčovej pečene

Pečeň namočíme na hodinu do mlieka.Nakrájanú cibuľu speníme na masti,pridáme na kocky nakrájané mäso a neskôr aj pečeň a prikryté dusíme do mäkka.Podlievame počas dusenia.. Žemle namočíme do mlieka...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

1...12131415161718...117

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×