Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
26121
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Bravčové pečené na tymiane

Povrch mäsa zľahka narežeme do mriežky. Soľ, korenie a tymian zmiešame a votrieme do mäsa.. Potom na pekáči rozohrejeme olej, mäso zo všetkých strán opečieme, podlejeme vývarom a za občasného...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Mäsové guľky v kyslej kapuste

Ryžu si uvaríme. Mäso, ryžu a vajce spolu vymiešame a rukami vytvarujeme guľky.. Do hrnca si dáme kyslú kapustu, na drobno nakrájanú cibuľu, podlejeme asi 250 ml vody a varíme. Keď kapusta začne...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Zabíjačková kapustnica po domácky

Na oleji si speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a kyslú kapustu. Podlejeme vodou a hneď pridáme na kocky nakrájané mäso a koleno aj s kožou.. Všetko spolu varíme a keď...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Zapečené zemiaky s mäsom a tofu

Formu na pečenie vymastíme olejom. Na oleji podusíme cibuľu. Ľubovoľné mäso povaríme a popučíme s tofu. Na polku formy dáme mäso s tofu, a na druhu nakrájané zemiaky na kolieska. Ochutíme, oblejeme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Huspenina s mäsom a zeleninou

Koreňovú zeleninu s mäsom povaríme a ochutíme. Scedíme ich tak, aby sa zachoval vývar. Dolejeme do neho vodu a dáme vyhladnúť.. Potom do neho namočíme želatínu a necháme 30 minút napučať, zahrejeme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Mäsové guličky

Mäso premiešame s vajíčkom a ochutíme podľa potreby. Pridáme cesnak a na drobno nasekaný tymián. Z hmoty vytvoríme guličky.. Na panvici rozpálime olej a guličky zo všetkých strán opečieme. Môžeme...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Polievka z bravčových kostí

Netradičná polievka, na vývar sú použité bravčové kosti. Vývar som neprecedila, máme radi taký.

Recept od: dorisa dorisa
Náročnosť:

Fotorecept: Francúzke zemiaky s kapustou

zemiaky si uvaríme v šupke a potom ich ošúpeme.. Zemiaky si pretlačíme, polovicu poukladáme na plech, pridáme pokrájanú klobásu, slaninu a cibuľu. Na vrch poukladáme ostatok zemiakov.. Zemiaky...

Recept od: exotka402 exotka402
Náročnosť:

Zemiakové knedle plnené údeninou

Zemiaky uvarené v kožke olúpeme, prelisujeme, pridáme múku, vajce, soľ a vypracujeme cesto. Rozdelíme ho na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme zomletým uvareným údeným mäsom. Uvarené knedle...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Pirôžky plnené mäsom

Do múky pridáme droždie rozmiešané s cukrom a vlažným mliekom, žĺtok, olej a vypracujeme redšie cesto, ktoré necháme vykysnúť. Potom ho rozvaľkáme na hrúbku 1 cm a pohárikom vykrajujeme kolieska...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Pražená šunka s vajcom

Na masti opečieme plátky šunky, vyklopíme vajce, osolíme a opekáme, kým bielok nestuhne. Žĺtok má byť polotekutý. Podávame so zeleninou a chlebom.

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Pečené vínne klobásy

Vínne klobásy stočíme do podoby slimáka a drievkom prepichneme tak, aby sa pri pečení neuvoľnili. Potom ich pomúčime a z oboch strán opečieme na rozpálenej masti. Podávame s uhorkou a chlebom.

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

1...12131415161718...127

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×