Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
27926
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Cícerové pyré so surovou šunkou

Ošúpeme cesnak a scedíme cícer.. Cícer, zemiay a cesnak zmixujeme. Potom osolíme, okoreníme a vmiešame kyslú smotanu.. Pyré okoreníme podávame ozdobené surovou šunkou.

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Plnka z mäsa

Uvarené údené mäso pokrájame, pridáme cibuľu upraženú na masti so strúhankou a dobre premiešame.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Bravčové soté v horčicovej omáčke so zelenou paprikou

Na rozpálenom oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, pridáme na soté nakrájané bravčové mäso môžeme použiť bravčové karé, alebo bravčovú krkovičku, prípadne bravčové...

Recept od: diabambulka diabambulka
Náročnosť:

Fazuľové rezne

Umytú a cez noc namočenú fazuľu uvaríme, scedíme a zomelieme.. Potom pridáme uvarené postrúhané zemiaky, soľ, majorán, mleté čierne korenie, pokrájanú opraženú cibuľu, vajcia a údené mäso pokrájané...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Fazuľa na sedliacky spôsob

Prebratú, umytú a deň vopred namočenú fazuľu uvaríme do mäkka v tej istej vode, v ktorej bola namočená.. Potom pridáme pokrájanú klobásu a bôčik, opražené na cibuli a povaríme.. Z masti a múky...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Zemiaková kaša s údeným mäsom

Očistené a umyté zemiaky pokrájame, zalejeme vriacou vodou, osolíme, uvaríme do mäkka a scedíme.. Uvarené zemiaky necháme chvíľu prikryté, potom ich roztlačíme, primiešame k nim varené údené mäso...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Živánska

Bravčovú krkovičku si dáme do marinády najlepšie cez noc. Mäso nakrájame na 1 centimetrové plátky. Na druhý deň vyberieme mäso z chladničky, poukladáme na namastený vyšší pekáč. Na mäso dáme plátky...

Recept od: Addina0 Addina0
Náročnosť:

Pečené koleno

Očistené koleno dáme do osolenej vody s cesnakom a cibuľou, uvaríme do polomäkka. Potom koleno vyberieme, kožu narežeme, posypeme rascou, osolíme a dáme na pekáč, ktorý vymastíme.. Druhú cibuľu...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Vyprážaný brzlík

Brzlík pokrájame na plátky, osolíme, obalíme v múke, vajci, strúhanke a vypražíme na horúcej masti. Podávame s rôznou prílohou.

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Kotlíková gulášová polievka

Mäso pokrájame na kocky. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme mletú papriku, pokrájanú papriku, pokrájaný rajčiak a chvíľu popražíme.. Potom primiešame mäso, osolíme a dusíme. Počas dusenia...

Recept od: najkucharka najkucharka
Náročnosť:

Zemiaková polievka na spôsob guláša

Na roztopenej údenej slanine speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme očistené a pokrájané zemiaky, podlejeme horúcou vodou a dusíme.. Primiešame mletú červenú papriku, mletú rascu a mleté čierne...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Kapustová polievka s údeným rebrom

Rebierka umyjeme, pokrájame a dáme variť. Keď sú už napoly uvarené, pridáme pokrájanú kapustu a bobkový list a spolu dovaríme.. Z masti a múky upražíme zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu a mletú...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

1...12131415161718...146

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×