Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
27427
receptov

Recepty z bravčového mäsa

Soljanka

Hovädzie a bravčové mäso pokrájame na kúsky a uvaríme v slanej vode.. Pred dovarením pridáme na rezance pokrájané ošúpané kyslú uhorky, čerstvú červenú papriku a na kolieska pokrájanú cibuľu...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Kapustová polievka s bravčovým mäsom

Pripravíme mäsový vývar. Kyslú kapustu trochu udusíme, pridáme masť a vývar.. Na masle slabo upražíme nakrájanú mrkvu, zeler a cibuľu.. Do mäsového vývaru dáme variť na 10-15 min na kocky nakrájané...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Námornícky boršč

Nakrájanú červenú repu dusíme s pridaním masti, rajčinového pretlaku, octu a to zatiaľ bez zemiakov. Potom pridáme uvarenú zeleninu a na konci dusenia cukor.. Do vriaceho vývaru vložíme pripravenú...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Moskovský boršč

Moskovský boršč sa pripravuje z vývaru z kostí a hovädzieho mäsa. Hotový vývar sa precedí.. Červenú repu, mrkvu, cibuľu, hlávkovú kapustu pokrájame na rezančeky, údené mäso na menšie kúsky a párky...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Boršč po kyjevsky

Na spenenú cibuľku dáme dusiť mäso pokrájané na menšie kúsky, pokrájanú zeleninu, soľ, korenie, papriku a podlejeme vodou.. Vo vode uvaríme nakrájanú kyslú kapustu, do ktorej sme pridali soľ...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Domáca tlačenka

Uvarenú bravčovú hlavu a kolená vykostíme. Varený jazyk poriadne očistíme. Chudé mäso nakrájame na väčšie kocky a tuhšie mäso z hlavy na menšie. Pečeň nakrájame na tenké plátky, ktoré sparíme horúcou...

Recept od: gurmanka gurmanka
Náročnosť:

Huspenina

Do hrnca dáme bravčové nožičky, chvost, kožky a zvyšné mäso. Pridáme ostatné prísady a zalejeme vodu aby bolo mäso ponorené. Všetko spolu varíme, kým sa mäso neoddeľuje od kosti.. Mäso pokrájame...

Recept od: torticka2 torticka2
Náročnosť:

Pečeň na cibuľke

Na masti upražíme najemno pokrájanú cibuľku, pridáme pokrájanú pečeň a opražíme ju. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Nakoniec dosolíme.. Udusenú pečeň podávame s ryžou, zemiakmi alebo aj chlebom.

Recept od: torticka2 torticka2
Náročnosť:

Bravčové obličky so sendvičom

Zo sendviča z predošlého dňa nakrájame tenké krajčeky a na sucho v rúre opečieme.. Obličky rozpolíme, vyrežeme močovody, osolíme, okoreníme a na oleji opečieme.. Na každý sendvič dáme polovicu...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Spišská kapusta

Nadrobno pokrájanú cibuľu zpeníme na časti tuku, pridáme kyslú kapustu, rajčinový pretlak, na kúsky nakrájaný údený bôčik a varíme, až je mäso takmer mäkké.. Potom dosolíme, zahustíme zápražkou...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Spišské párky v syrovom ceste

Párky rozrežeme po dĺžke a namáčame najprv do múky, potom do cesta, ktoré sme pripravili z mlieka, z časti múky, syra a vajec.. Olej rozohrejeme do horúca a v horúcom vysmážame.

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

Rezeň s oštiepkom

Z bravčového stehna nakrájame 100 g rezne a vyklepeme ich.. Z údenej slaniny, oštiepka narežeme plátky, dáme na rezeň a nakoniec trocha nadrobno posekanej petržlenovej vňate.. Rezeň zložíme...

Recept od: kuchtik1 kuchtik1
Náročnosť:

1...12131415161718...141

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×