Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info
Vašich
24656
receptov

Recepty na zákusky

Fotorecept: Makový perník s banánom

V miske zmiešame múku s práškom do perníka, mletým makom, nastrúhanou kôrou z citróna a perníkovým korením.. K sypkým surovinám pridáme vajcia, tekutý med, sójové mlieko a šťavu z citróna.. Všetko...

Recept od: hanus_prg hanus_prg
Náročnosť:

Fotorecept: Osie hniezda z tvarohového cesta

Keď chcete rýchlo a chutne napiecť, našli ste ten pravý recept :-) Všetko dokopy bude trvať len 45 minút. Je možné spraviť aj zdravú verziu, napríklad použitím špaldovej múky, hnedého cukru,...

Recept od: alex3770 alex3770
Náročnosť:

Tvarohové muffiny

Pôvodná verzia receptu je z varechy. Ja som sa však pokúsila spraviť jeho zdravšiu verziu.

Recept od: alex3770 alex3770
Náročnosť:

Nugátové rezy len z bielkov

REZY VÝBORNÉ NA VYUŽITIE VAJEČNÝCH BIELKOV. Vznikli potom, čo sme piekli dvojitú dávku slaných praclíkov, kde nebolo treba bielky. Dilema čo so šiestimi bielkami sa vyriešila, spojením receptu...

Recept od: alex3770 alex3770
Náročnosť:

Kefírová buchta

Natrafila som naň len nedávno, no s tak vynikajúcim a vláčnym koláčikom sa musím podeliť. Pôvodný recept som upravila podľa seba.

Recept od: RENYA3 RENYA3
Náročnosť:

Vegánsky ovsený koláč s makom

Každý koláč u nás doma vzniká príležitostne a náhodou. Príležitosť nájdeme vždy a tak skúšame využívať zvyšky plodín, maku po sáčkoch v poličke. Aby bol dôvod kúpiť nové a čerstvejšie. Keďže u nás sa...

Náročnosť:

Pralinky s vaječným likérom

Na prípravu praliniek vypláchneme formu studenou vodou.. Želatínu pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Do rozpustenej želatíny metličkou vmiešame vaječný likér. Zmes vlejeme do silikónovej...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Vianočné rezy

Na prípravu karamelového mlieka do kastrólika nasypeme cukor a miešame dokiaľ sa cukor neroztaví (skaramelizuje). Pridáme mlieko a miešame tak dlho, kým sa karamel v mlieku úplne nerozpustí. Odložíme...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Snehuliaci

Zmes na prípravu perníka zmiešame s vodou a olejom podľa návodu na obale. Nanesieme na plech vyložený papierom na pečenie, vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Elektrická rúra: 165 °C Teplovzdušná...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Punčový tunel

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni žĺtky s cukrom a vanilínovým cukrom do peny. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Múku zmiešame s kypriacim práškom...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Kysnutý vianočný stromček

Cesto pripravíme podľa návodu na obale s droždím, vodou a olejom. Pridáme brusnice, vanilínový cukor a arómu a ručne vypracujeme dohladka. Zaprášime múkou, prikryjeme utierkou a necháme na teplom...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

Mandľové kakaové hviezdičky

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Postupne zašľaháme cukor a arómu. Odoberieme 5 PL snehu na potretie hviezdičiek. Mandle zmiešame...

Recept od: Dr.oetker Dr.oetker
Náročnosť:

1234...370

Dobruchut | Kontakt | Pravidlá | Reklama | Kariéra v Azete | Pripomienky | Na stiahnutie | Cookies

© Azet.sk a.s. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich
prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×