Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu acidkového koláča
INGREDIENCIE
1/2 litrov
acidofilné mlieko
3 hrnčeky
polohrubá múka
2 hrnčeky
práškový cukor
1 hrnček
olej
1 KL
sóda bikarbóna
2 PL
kakao
2 hrste
mleté vlašské orechy
POSTUP
1.
Všetko sa spolu vymieša a nechá sa piecť pri 180 stupňoch približne 25 minút.
2.
Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom a poliať čokoládou.
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...