Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu acidkového koláča
INGREDIENCIE
1/2 litrov
acidofilné mlieko
3 hrnčeky
polohrubá múka
2 hrnčeky
práškový cukor
1 hrnček
olej
1 KL
sóda bikarbóna
2 PL
kakao
2 hrste
mleté vlašské orechy
POSTUP
1.
Všetko sa spolu vymieša a nechá sa piecť pri 180 stupňoch približne 25 minút.
2.
Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom a poliať čokoládou.
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu: