Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu acidkového koláča
INGREDIENCIE
1/2 litrov
acidofilné mlieko
3 hrnčeky
polohrubá múka
2 hrnčeky
práškový cukor
1 hrnček
olej
1 KL
sóda bikarbóna
2 PL
kakao
2 hrste
mleté vlašské orechy
POSTUP
1.
Všetko sa spolu vymieša a nechá sa piecť pri 180 stupňoch približne 25 minút.
2.
Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom a poliať čokoládou.
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...