Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu acidkového koláča
INGREDIENCIE
1/2 litrov
acidofilné mlieko
3 hrnčeky
polohrubá múka
2 hrnčeky
práškový cukor
1 hrnček
olej
1 KL
sóda bikarbóna
2 PL
kakao
2 hrste
mleté vlašské orechy
POSTUP
1.
Všetko sa spolu vymieša a nechá sa piecť pri 180 stupňoch približne 25 minút.
2.
Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom a poliať čokoládou.
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...