Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu acidkového koláča
INGREDIENCIE
1/2 litrov
acidofilné mlieko
3 hrnčeky
polohrubá múka
2 hrnčeky
práškový cukor
1 hrnček
olej
1 KL
sóda bikarbóna
2 PL
kakao
2 hrste
mleté vlašské orechy
POSTUP
1.
Všetko sa spolu vymieša a nechá sa piecť pri 180 stupňoch približne 25 minút.
2.
Vychladnutý koláč môžeme potrieť džemom a poliať čokoládou.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.