Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu alsaskej kapusty
INGREDIENCIE
500 g
klobása
1 kg
kyslá kapusta
500 ml
biele víno
2 PL
masť
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
borievka
bobkový list
klinčeky
celé čierne korenie
cukor
soľ
POSTUP
1.
V prípade, že sa nám zdá kapusta až príliš kyslá prepláchneme ju studenou tečúcou vodou, inak ju pokrájame. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, chvíľku poopekáme a pridáme pokrájanú kapustu. Ochutíme borievkami, klinčekom, bobkovým listom a korením. Podlejeme vínom a dusíme pomaly za občasného podlievania vínom približne pol hodinu.
2.
Na záver kapustu ochutíme cukrom. Pridáme klobásu, podlejeme a ešte pomaly dusíme. Môžeme servírovať s chlebom alebo varenými zemiakmi.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.