Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál z amarentovej múky
Amarantová múka je charakteristická svojim žltým až béžovým sfarbením a korenistou vôňou. Vyrába sa pomletím zrna pseudoobilniny láskavec (Amaranthus). Je vhodná pri pečení chleba, pečiva, aj do ďalších potravín pre spestrenie jedálnička. Pridávanie amarantovej múky do klasickej je ideálne v pomere 1:5. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...