Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu amerických lievancov
INGREDIENCIE
300 g
hladká múka
500 ml
mlieko
20 g
droždie
2 ks
vajce
1 PL
cukor
tuk na pečenie
soľ
POSTUP
1.
S cukrom rozmiešame droždie a troškou vlažného mlieka. Necháme vykysnúť kvások, potom prilejeme zvyšné mlieko, vajcia a preosiatu múku so štipkou soli, dôkladne premiešame a necháme kysnúť na teplom mieste približne pol hodinu.
2.
Na rozohriatom tuku budeme piecť z cesta lievance, ktoré by mali mať hrúbku približne 1 cm a budeme ich držať v teple. Môžeme servírovať so slivkovým lekvárom, ovocím alebo rôznymi omáčkami.
1 2 3 4 5 ... 27
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.