Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu amerických lievancov
INGREDIENCIE
300 g
hladká múka
500 ml
mlieko
20 g
droždie
2 ks
vajce
1 PL
cukor
tuk na pečenie
soľ
POSTUP
1.
S cukrom rozmiešame droždie a troškou vlažného mlieka. Necháme vykysnúť kvások, potom prilejeme zvyšné mlieko, vajcia a preosiatu múku so štipkou soli, dôkladne premiešame a necháme kysnúť na teplom mieste približne pol hodinu.
2.
Na rozohriatom tuku budeme piecť z cesta lievance, ktoré by mali mať hrúbku približne 1 cm a budeme ich držať v teple. Môžeme servírovať so slivkovým lekvárom, ovocím alebo rôznymi omáčkami.
1 2 3 4 5 ... 29
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...