Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu amerických lievancov
INGREDIENCIE
300 g
hladká múka
500 ml
mlieko
20 g
droždie
2 ks
vajce
1 PL
cukor
tuk na pečenie
soľ
POSTUP
1.
S cukrom rozmiešame droždie a troškou vlažného mlieka. Necháme vykysnúť kvások, potom prilejeme zvyšné mlieko, vajcia a preosiatu múku so štipkou soli, dôkladne premiešame a necháme kysnúť na teplom mieste približne pol hodinu.
2.
Na rozohriatom tuku budeme piecť z cesta lievance, ktoré by mali mať hrúbku približne 1 cm a budeme ich držať v teple. Môžeme servírovať so slivkovým lekvárom, ovocím alebo rôznymi omáčkami.
1 2 3 4 5 ... 26
Vybrali sme pre vás
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.