Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu ananásového zákusku
INGREDIENCIE
2 ks
vajce
1 hrnček
cukor
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva
1 hrnček
mleté orechy
1 konzerva
ananásový kompót
200 g
pomazánkové maslo
500 g
tvaroh
1 balíček
vanilínový cukor
práškový cukor podľa chuti
čokoládové hobliny
nasekané orechy
POSTUP
Na cesto vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme orechy, rozmixovaný kompót a múku s práškom do pečiva. Pečieme na 180 stupňov asi 30 minút. Dáme vychladnúť a natrieme krémom, ktorý sme si pripravili zmiešaným hore uvedených surovín. Nakoniec posypeme čokoládovými hoblinkami a orechmi a necháme stuhnúť.
1 2 3 4 5 ... 8
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...