Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu anglického rozbifu
INGREDIENCIE
800 g
hovädzia roštenka
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
50 g
olej
50 g
maslo
POSTUP
1.
Dobre odležané mäso zbavíme šliach a prebytočného tuku, osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji pečieme z obidvoch strán niekoľko minút.
2.
Potom ho preložíme do iného pekáča na roztopené maslo a pri občasnom polievaní vlastnou šťavou pečieme v dobre rozohriatej rúre 35-40 minút.
3.
Upečený rozbif vyberieme, do šťavy pridáme trocha vývaru alebo horúcej vody, kúsok čerstvého masla a povaríme.
4.
Mäso pokrájame na tenké plátky a urovnáme ho na taniere. Šťavu nalejeme do omáčnika.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.