Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu babičkinej kuchyne
INGREDIENCIE
6 ks
vajce
150 g
cukor
300 g
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva
150 ml
voda
150 ml
olej
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
zavárané marhule
1 ks
malý hustý dzem
trochu
olej a múka na vymastenie a vysypanie plechu
POSTUP
1.
Žĺtky vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, postupne pridávame vodu, olej, múku s kypriacim práškom do pečiva a na záver jemne vmiešame vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Šťavu z kompótového ovocia precedíme. Na vrch koláča postupne ukladáme ovocie a malou lyžičkou robíme kde-tu kôpky džemu. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 170˚C. Hotový koláč posypeme cukrom:-)
2.
Dobrú chuť:-):-):-)
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.