Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu baklažánovej nátierky
Baklažánová nátierka, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Baklažánová nátierka, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
1 ks
baklažán
1 ks
cibuľa
200 g
majolenka
1 strúčik
cesnak
250 g
maslo
1 štipka
soľ
1 zväzok
petržlenová vňať
POSTUP
1.
Baklažán poprepichujeme vidličkou a necháme upiecť v rúre. Opatrne ho potom ošúpeme a necháme vychladnúť.
2.
Potom ho rozmixujeme a pridáme nakrájanú cibuľu, maslo, majolenku, nasekanú petržlenovú vňať, strúhaný strúčik cesnaku a soľ.
3.
Všetky ingrediencie dôkladne rozmiešame a vychladenú pomazánku natierame na pečivo.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.