Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bezlepkovej bábovky
INGREDIENCIE
1 ks
vanilínový cukor
6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
2 KL
múky polohrubej
6 KL
bezlepková múka
1 dl
olej
1/2 balíčkov
prášok do pečiva
podľa chuti
ovocie
1 PL
kakao
POSTUP
Vanilkový cukor, vajcia, cukor vyšľaháme do penista. Zmes musí zdvojnásobiť objem. Pridáme olej, múku, prášok do pečiva. Vymiešame, polovicu cesta vylejeme do formy na bábovku. Do druhej polovice pridáme kakao a dolejeme do formy. Pečieme pri teplote 170 °C počas 20 - 30 minút.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.