Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu boršču
Boršč, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Boršč, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
250 g
bravčové pliecko
200 g
údené mäso
1,5 litre
voda
250 g
koreňová zelenina
100 g
cvikla
chlebová kôrka
2 ks
cibuľa
200 g
cvikla
200 g
biela kapusta
soľ
150 g
klobása
3 strúčiky
cesnak
200 ml
kyslá smotana
2 ks
bobkový list
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
Do misky nalejeme hrnček vody, nadrobno pokrájanú cviklu a chlebové kôrky. Takto vytvorený kvások necháme kvasiť asi 3 dni pri izbovej teplote. Občas premiešame.
2.
Do studenej posolenej vody vložíme údené a bravčové mäso a pomaly varíme. Keď je mäso takmer mäkké pridáme nadrobné kocky pokrájanú zeleninu, cibuľu a na rezančeky pokrájanú kapustu, cviklu, koreniny a lisovaný cesnak.
3.
Vyberieme uvarené mäso, pokrájame ho na kúsky a potom ho vložíme späť do polievky. Pridáme klobásku pokrájanú na kolieska a precedený kvas. Chvíľku ešte povaríme a servírujeme spolu so smotanou.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.