Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčovej krkovičky
INGREDIENCIE
750 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
150 g
paradajka
1 ks
zelená paprika
POSTUP
1.
Krkovičku si umyjeme a pokrájame na plátky. Cesnak si pretlačíme a vymiešame so soľou. Takto pripraveným cesnakom potrieme mäso a vložíme do pekáča. Mäso v pekáči obložme cibuľou, paradajkami a paprikou. Všetko posypeme rascou, podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre až domäkka.
2.
Počas pečenia mäso obraciame a súčasne podlievame šťavou. Keď je mäso upečené odokryjeme ho a necháme zapiecť dočervena. Môžeme podávať so zemiakovo kašou a čerstvou zeleninou.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Beautiful big
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Aké sú pre Vás ideálne Vianoce? Ideálne Vianoce sú časom, kedy sa všetci na chvíľku zastavíme, stretneme sa v kruhu...
Orechové linecké
Linecké koláčiky 5x inak
Linecké koláčiky 5x inak
Základný recept na tradičné linecké koláčiky môžte jednoducho upraviť. Ponúkame vám niekoľko chutných variácií.
Eggnog with
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Čo by to boli za Vianoce bez vaječného likéru, stromčeka, kapra a darčekov? Ešte doteraz si určite pamätáte, že ste ako...