Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčovej krkovičky
INGREDIENCIE
750 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
150 g
paradajka
1 ks
zelená paprika
POSTUP
1.
Krkovičku si umyjeme a pokrájame na plátky. Cesnak si pretlačíme a vymiešame so soľou. Takto pripraveným cesnakom potrieme mäso a vložíme do pekáča. Mäso v pekáči obložme cibuľou, paradajkami a paprikou. Všetko posypeme rascou, podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre až domäkka.
2.
Počas pečenia mäso obraciame a súčasne podlievame šťavou. Keď je mäso upečené odokryjeme ho a necháme zapiecť dočervena. Môžeme podávať so zemiakovo kašou a čerstvou zeleninou.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...