Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčovej krkovičky
INGREDIENCIE
750 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
150 g
paradajka
1 ks
zelená paprika
POSTUP
1.
Krkovičku si umyjeme a pokrájame na plátky. Cesnak si pretlačíme a vymiešame so soľou. Takto pripraveným cesnakom potrieme mäso a vložíme do pekáča. Mäso v pekáči obložme cibuľou, paradajkami a paprikou. Všetko posypeme rascou, podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre až domäkka.
2.
Počas pečenia mäso obraciame a súčasne podlievame šťavou. Keď je mäso upečené odokryjeme ho a necháme zapiecť dočervena. Môžeme podávať so zemiakovo kašou a čerstvou zeleninou.
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...