Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčovej krkovičky
INGREDIENCIE
750 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
150 g
paradajka
1 ks
zelená paprika
POSTUP
1.
Krkovičku si umyjeme a pokrájame na plátky. Cesnak si pretlačíme a vymiešame so soľou. Takto pripraveným cesnakom potrieme mäso a vložíme do pekáča. Mäso v pekáči obložme cibuľou, paradajkami a paprikou. Všetko posypeme rascou, podlejeme vodou, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre až domäkka.
2.
Počas pečenia mäso obraciame a súčasne podlievame šťavou. Keď je mäso upečené odokryjeme ho a necháme zapiecť dočervena. Môžeme podávať so zemiakovo kašou a čerstvou zeleninou.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.