Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčových rezňov v cestíčku
INGREDIENCIE
300 g
bravčové stehno
200 g
polohrubá múka
200 ml
mlieko
2 ks
vajce
2 KL
grilovacie korenie
1 KL
soľ
trochu
olej na vyprážanie
POSTUP
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Každý z nich potom osolíme a potrieme trochou korenia.
2.
Z múky a mlieka vymiešame cestíčko.
3.
Pridáme vajcia, soľ a korenie.
4.
5.
Rozpálime olej a mäso medzitým namáčame do cestíčka.
6.
Obalené rezne vyprážame na strednom ohni z oboch strán dozlatista.
7.
8.
Opečené rezne odkladáme na papierový obrúsok, aby odkvapkal všetok nadbytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.