Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčového bôčiku
INGREDIENCIE
1 kg
bravčový bôčik
1 kg
červená kapusta
3 ks
kyslé jablko
podľa chuti
soľ
štipiek
rasca
1 KL
cukor
100 ml
červené víno
POSTUP
Mäso umyjeme, vrchnú kožu narežeme, osolíme, posypeme rascou, podlejeme trochou vody a prikryté dáme upiecť. Kapustu pokrájame, posolíme a pridáme k napoly upečenému mäsu. Podlejeme vínom a prikryté pečieme ešte asi 20-25 minút. Kapustu nemiešame. Pred dokončením poukladáme na kapustu jabĺčka pokrájané na tenké plátky a mäso dopečieme. Môžeme podávať s knedľou.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.