Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bravčového gulášu
INGREDIENCIE
400 g
bravčové pliecko
olej
2 ks
cibuľa
soľ
drvená rasca
mleté čierne korenie
4 ks
zelená paprika
100 g
paradajka
100 g
mrkva
200 g
hlávková kapusta
200 g
zemiaky
1 strúčik
cesnak
petržlenová vňať
POSTUP
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.
2.
Na rozohriatom oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno a pri miernej teplote dusíme asi 10 min. Potom pridáme mäso, posolíme, okoreníme, posypeme rascou, prikryjeme a pri miernej teplote dusíme takmer domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlejeme horúcou vodou.
3.
Potom pridáme papriku nakrájanú na rezance, ošúpané, nakrájané rajčiaky, nahrubo postrúhanú mrkvu, na rezance nakrájanú kapustu a na kocky nakrájané zemiaky. Podľa potreby podlejeme horúcou vodou a uvaríme domäkka.
4.
Nakoniec dochutíme soľou, pretlačeným cesnakom a posekanou vňaťou.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.