Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu brownies
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
140 g
maslo
140 g
tmavá čokoláda
3 ks
vajce
250 g
cukor hnedý
80 g
hladká múka
40 g
kakao
1/2 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 hrsť
vlašské orechy
POSTUP
1.
Čokoládu rozlámte na menšie kúsky, pridajte zmäknuté maslo a spolu rozpustíte za stáleho miešania vo vodnom kúpeli. Nechajte vychladnúť.
2.
Múku s kakaom a kypriacim práškom preosejte. Vlašské orechy nahrubo posekajte.
3.
Vajcia s cukrom vymiešajte dopenista. Zľahka po častiach vmiešajte vychladnutú čokoládu a múčnu zmes. Nakoniec do cesta pridajte orechy.
4.
Cesto vylejte do formy vyloženej papierom na pečenie a pečte približne 30 minút v rúre vyhriatej na 170 C.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.