Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bruschetty
INGREDIENCIE
125 g
maslo
8 ks
paradajka
8 ks
chlieb ciabatta
3 strúčiky
cesnak
1 hrsť
bazalka
1 KL
zmes byliniek
1 KL
vegeta
soľ
mleté korenie
POSTUP
1.
Rozkrojíme ciabatty. Necháme zmäknúť maslo a ušľaháme s bylinkovou zmesou, vegetou a pretlačeným cesnakom. Pečivo natrieme bylinovým maslom a vložíme zapiecť asi na 10 minút do rúry.
2.
Umyjeme paradajky, nakrájame ich na malé kúsky, ručne natrháme lístky bazalky nadrobno a oboje premiešame so soľou a čerstvo pomletým korením.
3.
Ihneď po rozpečení nanesieme na ciabatty paradajkovú zmes, ozdobíme niekoľkými lístkami bazalky a servírujeme.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.