Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bryndzových pirôh
Bryndzové pirohy, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Bryndzové pirohy, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
300 g
hrubá múka
1 kg
zemiaky
1 ks
vajce
500 g
bryndza
80 g
údená slanina
soľ
POSTUP
1.
Zemiaky, ktoré sme si uvarili v šupke ošúpeme a pretlačíme (približne 200 g si odložíme na náplň). Pridáme soľ, múku a vajce a vypracujeme cesto.
2.
Náplň si vytvoríme tak, že prepasírované zemiaky dôkladne premiešame s bryndzou.
3.
Pracovnú dosku pomúčime, cesto vyvaľkáme a nakrájame na obdĺžniky, ktoré naplníme bryndzovou plnkou. Preložíme ich a po stranách ich zlepíme pomocou vidličky. Pirohy varíme vo vriacej vode. Najlepšie je, ak uvarené pirohy polejeme škvarenou slaninou. K jedlu sa na zapitie hodí mlieko alebo podmaslie.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.