Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bublaniny
INGREDIENCIE
170 g
maslo
3 ks
vajce
60 g
práškový cukor
170 g
múka
1 kg
čerešne
POSTUP
Maslo, 3 žĺtky a práškový cukor vymiešame do peny. Z 3 bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 30 g práškového cukru a spolu vyšľaháme. Sneh spolu s múkou zľahka primiešame k žĺtkom, Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom, navrch poukladáme odkôstkované a umyté čerešne a vo vyhriatej rúre upečieme do červena. Bublaninu môžeme pripraviť aj s višňami.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.