Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bulguru
Bulgur predstavuje predvarenú, nalámanú celozrnnú pšenicu. Získava sa z tvrdej pšenice, kedy sa umyje zrno, uvarí, osuší a pomelie sa na malé časti. Namočením sa vytvárajú enzýmy, čím dochádza k premene škrobu na jednoduchšie cukry, čím je bulgur ľahšie stráviteľný. Táto surovina sa nepodáva samostatne, ale ako súčasť rôznych jedál. Vonia ako obilie a chuťou pripomína oriešky.  Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...