Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bulguru
Bulgur predstavuje predvarenú, nalámanú celozrnnú pšenicu. Získava sa z tvrdej pšenice, kedy sa umyje zrno, uvarí, osuší a pomelie sa na malé časti. Namočením sa vytvárajú enzýmy, čím dochádza k premene škrobu na jednoduchšie cukry, čím je bulgur ľahšie stráviteľný. Táto surovina sa nepodáva samostatne, ale ako súčasť rôznych jedál. Vonia ako obilie a chuťou pripomína oriešky.  Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Jarné zelené smoothie
Z jari na zeleno - 4 jarné smoothie recepty
Z jari na zeleno - 4 jarné smoothie recepty
Jarná zelená pôsobí na ľudský organizmus ako posilňujúci liek. Príchod silnejšieho slnka a šťavy obsahujúce listy...
mrazená ryba Radoma
Ako vybrať kvalitnú rybu? Neplaťte zbytočne za mrazenú vodu
Ako vybrať kvalitnú rybu? Neplaťte zbytočne za mrazenú vodu
Obdobie pred Veľkou nocou je v našich končinách tradične spájané s pôstom a s ním súvisiacou zvýšenou konzumáciou rýb...
velkonocne vajicka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Veľká noc je predo dvermi a s ňou je tradične spojené zdobenie kraslíc pre šibačov. Zdobíte umelé kraslice alebo dávate...