Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bulguru
Bulgur predstavuje predvarenú, nalámanú celozrnnú pšenicu. Získava sa z tvrdej pšenice, kedy sa umyje zrno, uvarí, osuší a pomelie sa na malé časti. Namočením sa vytvárajú enzýmy, čím dochádza k premene škrobu na jednoduchšie cukry, čím je bulgur ľahšie stráviteľný. Táto surovina sa nepodáva samostatne, ale ako súčasť rôznych jedál. Vonia ako obilie a chuťou pripomína oriešky.  Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...