Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bulguru
Bulgur predstavuje predvarenú, nalámanú celozrnnú pšenicu. Získava sa z tvrdej pšenice, kedy sa umyje zrno, uvarí, osuší a pomelie sa na malé časti. Namočením sa vytvárajú enzýmy, čím dochádza k premene škrobu na jednoduchšie cukry, čím je bulgur ľahšie stráviteľný. Táto surovina sa nepodáva samostatne, ale ako súčasť rôznych jedál. Vonia ako obilie a chuťou pripomína oriešky.  Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...