Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bulguru
Bulgur predstavuje predvarenú, nalámanú celozrnnú pšenicu. Získava sa z tvrdej pšenice, kedy sa umyje zrno, uvarí, osuší a pomelie sa na malé časti. Namočením sa vytvárajú enzýmy, čím dochádza k premene škrobu na jednoduchšie cukry, čím je bulgur ľahšie stráviteľný. Táto surovina sa nepodáva samostatne, ale ako súčasť rôznych jedál. Vonia ako obilie a chuťou pripomína oriešky.  Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.