Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu bylinkového masla
INGREDIENCIE
200 g
maslo
podľa chuti
zmes byliniek
podľa chuti
sušený cesnak
1 PL
kyslá smotana
POSTUP
Maslo roztopíme na panvici a odstavíme z ohňa. Primiešame rôzne druhy byliniek (napr. bazalku, oregáno, sušenú pažitku, petržlenovú vňať...), tiež primiešame sušený cesnak. Všetko podľa chuti. Do zmesi pridáme dve polievkové lyžice smotany a zamiešame. Maslo dáme do formy a necháme ztuhnúť. Bylinkové maslo je ideálne do rôznych pokrmov alebo iba na topinku.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.