Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čajového pečiva
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda
141 g
cukor
2 ks
vaječný bielok
polohrubá múka
tuk na vymastenie
POSTUP
Rozvaríme cukor a keď vychladne ho vmiešame do snehu, ktorý sme si vyšľahali z bielkov. Túto zmes pomiešame a na záver do nej pridáme nastrúhanú čokoládu. Touto zmesou naplníme cukrárske vrecko a na vymastený plech vytláčame kopčeky. Zľahka ich posypeme múkou a dáme ich do mierne vyhriatej rúry, kde sa vysušia. Necháme ich aspoň na 7 dní odležať.
1 2 3 4 5 ... 18
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.