Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čajového pečiva
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda
141 g
cukor
2 ks
vaječný bielok
polohrubá múka
tuk na vymastenie
POSTUP
Rozvaríme cukor a keď vychladne ho vmiešame do snehu, ktorý sme si vyšľahali z bielkov. Túto zmes pomiešame a na záver do nej pridáme nastrúhanú čokoládu. Touto zmesou naplníme cukrárske vrecko a na vymastený plech vytláčame kopčeky. Zľahka ich posypeme múkou a dáme ich do mierne vyhriatej rúry, kde sa vysušia. Necháme ich aspoň na 7 dní odležať.
1 2 3 4 5 ... 19
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.