Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čajového pečiva
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda
141 g
cukor
2 ks
vaječný bielok
polohrubá múka
tuk na vymastenie
POSTUP
Rozvaríme cukor a keď vychladne ho vmiešame do snehu, ktorý sme si vyšľahali z bielkov. Túto zmes pomiešame a na záver do nej pridáme nastrúhanú čokoládu. Touto zmesou naplníme cukrárske vrecko a na vymastený plech vytláčame kopčeky. Zľahka ich posypeme múkou a dáme ich do mierne vyhriatej rúry, kde sa vysušia. Necháme ich aspoň na 7 dní odležať.
1 2 3 4 5 ... 20
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...