Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čajového pečiva
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda
141 g
cukor
2 ks
vaječný bielok
polohrubá múka
tuk na vymastenie
POSTUP
Rozvaríme cukor a keď vychladne ho vmiešame do snehu, ktorý sme si vyšľahali z bielkov. Túto zmes pomiešame a na záver do nej pridáme nastrúhanú čokoládu. Touto zmesou naplníme cukrárske vrecko a na vymastený plech vytláčame kopčeky. Zľahka ich posypeme múkou a dáme ich do mierne vyhriatej rúry, kde sa vysušia. Necháme ich aspoň na 7 dní odležať.
1 2 3 4 5 ... 19
Vybrali sme pre vás
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...