Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čakanky
Čakanka, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Čakanka, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
3 ks
čakanka
1 ks
pomaranč
2 PL
ovocný ocot
štipiek
biele mleté korenie
štipiek
soľ
1 PL
orechový olej
1 PL
vlašské orechy
POSTUP
Z pukov čakanky odstránime vonkajšie listy a vykrojíme horké konce. Pomaranč ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Čakanku a pomaranč dáme do misky a zalejeme zálievkou z octu, oleja, soli a korenia. Podávame posypané vlašskými orechmi. TIP: Pokiaľ budete chcieť trošku zhrešiť môžete pridať lyžicu hrozienok.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.