Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál pre celiatikov
Celiakia, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Celiakia, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
200 g
múka bezlepková
100 g
polohrubá múka
100 g
ryžová múka
400 ml
vlažná voda
1 ks
vajce
1 KL
ocot
2 PL
cukor
1 PL
sušené mlieko
2 PL
guarová guma
2 PL
soľ
štipiek
kmín
3 PL
olej
2 PL
slnečnicové semienko
1 PL
sezamové semienka
5 g
sušené droždie
trochu
tuk na vymastenie a múka na vysypanie plechu
POSTUP
1.
Všetky ingrediencie zmiešame s preosiatou múkou a premixujeme ručným šľahačom. Necháme hodinu kysnúť na teplom mieste.
2.
Cesto potom premiesime rukou. Formu vymažeme tukom a vysypeme trochou múky. Cesto nalejeme do formy a pečieme asi hodinu pri teplote 200°C. Ak máme domácu pekáreň, dá sa pripraviť aj v nej.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.