Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čerešňovej bublaniny
INGREDIENCIE
2 tégliky
biely jogurt
3 tégliky
polohrubá múka
1 téglik
práškový cukor
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajcia
čerstvé čerešne
trochu
čokoláda
POSTUP
1.
Suroviny zmiešame, cesto vylejeme na vymastený a pomúčený plech. Na vrch dáme opláchnuté čerešne.
2.
Pomedzi môžeme dať nalámané kúsky čokolády.
3.
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C asi 30 minút.
4.
Posypeme práškovým cukrom.
5.
Hotovo.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.