Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu černíc
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené okolo jadra. Jadro je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú černice zrelé. Sú asi 2 cm veľké. Ich farba je tmavočervené, čierno - fialová až čierna. Sú lesklé a veľmi šťavnaté. Podľa odrody a podnebia plody dozrievajú od júna až do septembra. Má nepríjemne ostré tŕnie, ale sú odrody vypestované bez tŕňov. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.