Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu černíc
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené okolo jadra. Jadro je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú černice zrelé. Sú asi 2 cm veľké. Ich farba je tmavočervené, čierno - fialová až čierna. Sú lesklé a veľmi šťavnaté. Podľa odrody a podnebia plody dozrievajú od júna až do septembra. Má nepríjemne ostré tŕnie, ale sú odrody vypestované bez tŕňov. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...