Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu černíc
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené okolo jadra. Jadro je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú černice zrelé. Sú asi 2 cm veľké. Ich farba je tmavočervené, čierno - fialová až čierna. Sú lesklé a veľmi šťavnaté. Podľa odrody a podnebia plody dozrievajú od júna až do septembra. Má nepríjemne ostré tŕnie, ale sú odrody vypestované bez tŕňov. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Stuffing
Ačokča
Ačokča
Nepoznáte ačokču ? Ačokča nazývaná aj paprikouhorka je v našich záhradách pomerne novou zeleninou. Pôvodne bola...
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...