Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu černíc
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené okolo jadra. Jadro je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú černice zrelé. Sú asi 2 cm veľké. Ich farba je tmavočervené, čierno - fialová až čierna. Sú lesklé a veľmi šťavnaté. Podľa odrody a podnebia plody dozrievajú od júna až do septembra. Má nepríjemne ostré tŕnie, ale sú odrody vypestované bez tŕňov. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.