Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu černíc
Černica - sú malé plody popínavého ostnatého kra - ostružiny černicovej, s krásnou arómou. Sú zoskupené okolo jadra. Jadro je jedlé a zostáva v ovocí, aj keď sú černice zrelé. Sú asi 2 cm veľké. Ich farba je tmavočervené, čierno - fialová až čierna. Sú lesklé a veľmi šťavnaté. Podľa odrody a podnebia plody dozrievajú od júna až do septembra. Má nepríjemne ostré tŕnie, ale sú odrody vypestované bez tŕňov. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...