Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu cestovín s tuniakom
INGREDIENCIE
400 g
cestoviny
425 ml
lúpané paradajky
185 g
tuniak v oleji
150 g
syr tvrdý
1 ks
cibuľa
podľa chuti
čierne olivy
provensálske korenie
olivový olej
soľ
POSTUP
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Tuniaka aj so šťavou zmiešame s paradajkami, ktoré vopred nakrájame na menšie kúsky. Pridáme pokrájané olivy a cibuľu. Všetko dobre premiešame a zohrejeme na panvici.
2.
Zmes pridáme k uvareným a scedeným cestovinám, dochutíme korením, soľou a olivovým olejom. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.