Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čevapčiči
INGREDIENCIE
400 g
bravčové pliecko
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
tuk
4 ks
jarná cibuľka
horčica
POSTUP
Mäso, ktoré sme vopred nechali odležať umyjeme, pokrájame na kocky a zomelieme spolu s očistenou cibuľou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ďalej pridáme mletú červenú papriku a riadne zamiešame. Z pripravenej zmesi vyformujem šúľky a vypražíme ich na rozpálenom oleji. Pred vyprážaním môžeme šúľky obaliť aj v strúhanke. Čevabčiči podávame s nakrájanou mladou cibuľkou a s horčicou.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.