Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu cíceru
Strukoviny sú súčasťou zdravých jedálničkov už od nepamäti, no cícer trošku upadol do zabudnutia. No opäť si našiel cestu na výslnie hlavne kvôli vegetariánom a postupne sa rozšíril ďalej, aj na taniere bežných ľudí. Mešec, ktorý svojim tvarom pripomína, má svoje opodstatnenie. Veľkou výhodou cíceru je to, že varením neprichádza o zdraviu prospešné látky a taktiež to, že patrí medzi najľahšie stráviteľné strukoviny, na rozdiel od fazule a hrachu, z ktorých Vás bežne nafukuje. Rozlišujú sa dva základné druhy cíceru a to desi, ktorý je tmavý a menší. Cícer kabuli má naopak väčšie a svetlejšie plody, ktoré bežne kúpite v sterilizovanej podobe. Dočítať ...
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...