Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu cíceru
Strukoviny sú súčasťou zdravých jedálničkov už od nepamäti, no cícer trošku upadol do zabudnutia. No opäť si našiel cestu na výslnie hlavne kvôli vegetariánom a postupne sa rozšíril ďalej, aj na taniere bežných ľudí. Mešec, ktorý svojim tvarom pripomína, má svoje opodstatnenie. Veľkou výhodou cíceru je to, že varením neprichádza o zdraviu prospešné látky a taktiež to, že patrí medzi najľahšie stráviteľné strukoviny, na rozdiel od fazule a hrachu, z ktorých Vás bežne nafukuje. Rozlišujú sa dva základné druhy cíceru a to desi, ktorý je tmavý a menší. Cícer kabuli má naopak väčšie a svetlejšie plody, ktoré bežne kúpite v sterilizovanej podobe. Dočítať ...
1 2 3 4 5 ... 8
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...