Máme výhercu Školy varenia!
Ženský magazín Diva.sk spoločne s Gurmán Fest Bratislava 2011, najväčšou gastronomickou udalosťou roka, ktorá sa uskutočnila tento víkend v Medickej záhrade v Bratislave, daroval jednému z našich čitateľov kurz Škola varenia.
Jedinou podmienkou súťaže bolo poslať svoj vlastný fotorecept s postupom prípravy.
Výhercom sa stal Tomáš Lyga, 19-ročný mladý muž, ktorého snom je stať sa šéfkuchárom a mať vlastnú reštauráciu.
Dúfame, že sme jeho sen posunuli o pár krokov vpred k uskutočneniu. Výhercovi srdečne blahoželáme!
Ďakujeme všetkým zúčastnením a všetky recepty, ktoré ste nám poslali budú postupne uverejnené v sekcii Recepty.
Víťazný fotorecept Tamáša Lyga:
Bravčová panenka s redukovanou pomarančovou omáčkou a jablkovo-zelerovým šalátom s kúskami pomaranča
Druhý fotorecept na bravčovú panenku s cesnakovo-petržlenovým sos-om a opraženým zelerom si budete môcť na našich stránkach pozrieť už zajtra
O kurze Škola varenia
Kurz trvá 1 deň, približne 6 - 7 hodín. Okrem šéfkuchára Jaroslava Žídeka ho vedú aj šéfkuchári Tomáš Opletal, Martin Korbelič, Jozef Preisinger.
V kurze je zahrnuté:
- suroviny na prípravu jedál
- teoretický a praktický výklad šéfkuchára
- nápojové občerstvenie
- darček v podobe kuchárskej zástery a čiapky
- certifikát o absolvovaní kurzu
Napísané: 15.06.2011
Zdroj text: Redakcia Diva.sk
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.