Pridať recept

Sója ukrýva tajomstvo ku zdraviu

Sója je takmer zázračná rastlina! Malé, nenápadné plody obsahujú množstvo bielkovín, draslíka, fosforu, magnézia, vápniku, vitamínu B, železa aj zinku. Kombinácia Omega3 a Omega6 mastných kyselín pôsobí blahodárne na mozog, zrak a posilňuje imunitu. Viete si predstaviť lepší doplnok jedálneho lístka v dnešnej dobe ako sójové produkty?

V hektickom 21. storočí máme na seba veľmi málo času. Aj keď si dokážeme nájsť čas na hodinu jogy či aerobiku, zabúdame sa správne stravovať. Často sa uspokojíme s jedlom z rýchleho občerstvenia či s bagetou. Aktuálne trendy však hovoria jasnou rečou: pravidelný prísun sóje a sójových výrobkov prospieva zdraviu, posilňuje imunitu aj vitalitu. Na slovenský trh práve prichádza absolútna novinka - značkové produkty renomovaného belgického výrobcu sójových doplnkov výživy Alpro soya.

Spoločnosť 30 rokov zdokonaľuje technológie pri výrobe sójových produktov a zabezpečuje spracovanie najkvalitnejších sójových bôbov. Starostlivo pritom dohliadajú na kvalitu počas celého procesu výroby od zberu a transportu plodov až po predaj konečnému spotrebiteľovi. Kvalita tovaru a spokojný zákazník sú v Alpro soya na prvom mieste.

Soja alpro pr clanok
fotogaléria
Soja alpro pr clanok
Zdroj:

Zdravie z prírody ukryté v lahodnom nápoji

Vlajkovou loďou producenta Alpro soya je vysoko kvalitný sójový nápoj Alpro soya Natural (odporučená cena 1,99€). Budete prekvapení plnou chuťou a výdatnosťou tohto sójového nápoja, no Alpro Soya Natural je vhodná aj na varenie. Vyskúšajte odľahčené kura na smotane, lahodné palacinky či ovocný koktail. Jeho lahodná chuť spočíva v čisto prírodnej výrobe bez konzervačných látok. Pri všetkých svojich produktoch garantuje Apro soya 100% prírodný pôvod a prísny zákaz používania geneticky modifikovaných plodov. „Veľkými benefitmi sójových výrobkov Alpro soya je pridaný vápnik, ktorý sa stará o zdravý chrup aj kosti celého tela. Zároveň vitamíny B2 a B12 podporujú látkovú výmenu, krvotvorbu a blahodárne pôsobia na nervový systém.

Kvalitný sójový nápoj platí za plnohodnotnú náhradu kravského mlieka nielen pri priamej konzumácii, ale aj v kuchyni,“ vysvetľuje špecialista na zdravú výživu Ing. Peter Havlíček.

Soja alpro pr clanok
fotogaléria
Soja alpro pr clanok
Zdroj:

Čo je to sója?

Sója fazuľová (latinsky glycine max) je strukovina pochádzajúca z Východnej Ázie. Patrí do rodu sója z čelade bôbovité. Táto rastlina pôvodom z Číny sa dostala do Ameriky a Európy v 18. storočí.

Veľmi rýchlo sa stala obľúbenou po celom svete vďaka vyváženým nutričným hodnotám, pozitívnemu vplyvu na zdravie človeka a dostupnosti. V súčasnosti sú najväčšími producentami sóje Spojené štáty, Brazília, Austrália a Argentína.

Sója zachutí aj vašim deťom

Na slovenský trh prišla spoločnosť Alpro Soya s produktami v dvoch veľkostiach. Litrové balenie Natural sa hodí do kuchyne na varenie či k príprave raňajok a malé desiatové balenie (250ml) s vanilkovou , alebo čokoládovou príchuťou, ktoré sú obľúbené najmä medzi deťmi môžete mať kedykoľvek pri sebe. Alpro Soya nápoje zaženú smäd a osviežia telo i myseľ. Desiatové balenie so slamkou sa zmestí do kabelky aj školskej aktovky.

Odporučená MOC: 1 liter za 1,99€ alebo ochutené 250 ml balenie za 0,79€.

Napísané: 17.07.2011
Zdroj text: Reklamný článok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
marhule
Hor sa na marhule!
Majú príjemnú vôňu, sú ich plné stromy a ich farba je veľmi lákavá. Marhuľová sezóna je v plnom prúde,...
Čokoládová torta s domácou šľahačkou a čerstvými jahodami
Bez čokolády to nejde. Mnohí, najmä ženy, o tomto ani neargumentujú. Ak sa k tomu pridá šľahačka a jahody,...
no image dobruchut.sk
Sweetie
Sweetie je druh citrusu, ktorý vyzerá ako grapefruit, ale jeho farba je podobná farbe limetky. Svojou...
Kosik
Víťazné recepty súťaže Vianoce s Penamom
Penam a Dobruchut.sk pre vás pripravili súťaž o 5 košíkov plných dobrôt.  Víťazné recepty sme vyžrebovali...
Vianocne napoje
Voňavé nápoje pre chladné zimné večery
Len málo vecí je takých upokojujúcich ako teplý, korenistý nápoj v sychravý zimný deň. Pri poklese teploty...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...