Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž receptové bleskovky! Téma receptu: Domáca zmrzlina

Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Domáca zmrzlina. Súťažná téma je aktuálna do 23.7.2017. Pridaj chutný recept na Domácu zmrzlinu a vyhraj kuchársku knižku.

Ako sa do súťaže zapojiť a aké sú podmienky?

Do súťaže "Receptové bleskovky" sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí v danom týždni (od pondelku do nedele) pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept na vyhlásenú tému. Recept musí byť s vlastnou fotkou a musí byť zaradený aj do kategórie Súťažné recepty, podkategória Súťažné bleskovky. Vždy v pondelok bude vyžrebovaný výherca ceny. Téma aj cena budú vždy vyhlásené v pondelok. Súťažiaci môže zvýšiť svoje šance na výhru pridaním viacerých receptov s fotkou.

Najbližšie témy:

  • Poklady zo špajze
  • Nepečené zákusky

Výhercovia minulých kôl:

Čítajte aj: Všeobecné pravidlá súťaží na Dobruchut.sk

 

Diskusia (98 príspevkov) Pridať príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
divoska4444
12.7.2017 21:57 | |
+0 -0
ďakujem za výhru, teším sa , ale e-mail o výhre som ešte neobdržala . zdravím .
edenci
18.4.2017 15:31 | |
+0 -1
Teda-to je ale blivajz ! Pfúúúúúj !!!
jaruska131
22.12.2016 03:44 | |
+1 -0
dobry den uz boli dalsie 2 sutaze na receptove bleskovky a mne stale neprisiel e-mail o vyhre.. dakujem vopred za odpoved
Zobraz celú diskusiu
Podobné články
egreš
Egreše
Egreše sú veľmi chutné ovocie. Pri správnom výbere odrody je dokonca aj sladké. Egreš bol pôvodne obyčajný divoký ker...
Bunch of lavender
Levanduľa rozvonia vašu kuchyňu
Levanduľa je stále zelený krík s úzkymi šedými listami a fialovými kvetmi. Existuje až 39 druhov levandule, ktoré môžu...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Grape molasses
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Bzenecký ocot
Pozor na výber octu
Ocot zohráva v kuchyni dôležitú úlohu, ale nesmiete podceniť jeho správny výber. Okrem liehových octov, vhodných...
zavaranie
Súťaž: Milujete domáce džemy? Zavariť si ich je hračka
Nie nadarmo sa vraví, že domáce chutia najlepšie. Vedeli to už naše staré mamy, ktoré starostlivo zavárali každé leto...
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...