Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž receptové bleskovky! Téma receptu: Avokádo

Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Avokádo. Súťažná téma je aktuálna od 16.1.2017 do 22.1.2017. Pridaj recept s avokádom a vyhraj.

Ako sa do súťaže zapojiť a aké sú podmienky?

Do súťaže "Receptové bleskovky" sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí v danom týždni (od pondelku do nedele) pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept na vyhlásenú tému. Recept musí byť s vlastnou fotkou a musí byť zaradený aj do kategórie Súťažné recepty, podkategória Súťažné bleskovky. Vždy v pondelok bude vyžrebovaný výherca ceny. Téma aj cena budú vždy vyhlásené v pondelok. Súťažiaci môže zvýšiť svoje šance na výhru pridaním viacerých receptov s fotkou.

Najbližšie témy:

  • Recepty zo staršieho pečiva
  • Mleté mäso
  • Valentín (dva týždne)

Výhercovia minulých kôl:

Čítajte aj: Všeobecné pravidlá súťaží na Dobruchut.sk

 

Diskusia (96 príspevkov) Pridať príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
jaruska131
22.12.2016 03:44 | |
+0 -0
dobry den uz boli dalsie 2 sutaze na receptove bleskovky a mne stale neprisiel e-mail o vyhre.. dakujem vopred za odpoved
jaruska131
9.12.2016 15:29 | |
+0 -0
dobry den vyhrala som ale ziadny email mi neprisiel myslim ze sa stala nejaka chyba dakujem
jaruska131
4.10.2016 01:02 | |
+0 -0
moja tekvicova polievka stale caka na schvalenie uz od utorka :(((
dobruchut.sk
4.10.2016 09:35 | |
+1 -0
dobry den, mali sme chybicku v systeme, vas recept uz je zobrazeny. vitaza sme ale zrebovali zo vsetkych receptov v kategorii.
Zobraz celú diskusiu
Podobné články
Tvarohovy kolac
Výhercovia veľkonočnej súťaže s Dr.Oetker
Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili Veľkonočnú súťaž. Víťazné recepty sme vyžrebovali spomedzi všetkých...
Kuraci hrniec zo Spiša   small
HYZA recepty, ktoré vás v zime príjemne zohrejú
 V chladných zimných dňoch sa každý rád zahreje dobrým jedlom.  Nemusíme si pritom vyberať jedlá ťažké, mastné,...
Velkonocna polievka   small
Penam tipy na Veľkú noc
Vychutnajte si sviatočné chvíle strávené s rodinou či priateľmi. K príjemným stretnutiam patrí na sviatočne prestretý...
Parky srdce
Valentínske tipy: Recepty z lásky
Pripravte svojej láske, či svojim milovaným chutné prekvapenie na Valentína. Sladký koláčik, raňajky do postele alebo...
Spenatovy kolac
Tipy a inšpirácie: Najlepšie slané veľkonočné recepty
 Rozmýšľate, čo dobrého navariť a napiecť na Veľkú noc? Dobruchut.sk vám prináša tipy a inšpirácia na slané veľkonočné...
Kosik
SÚŤAŽ: Sladké Vianoce s dobrotami Penam
Sladké a rozprávkové. S neodolateľnými vianočnými koláčikmi a obľúbenými rozprávkami. Plné radosti a pohody. Presne...
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...