Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž receptové bleskovky!

Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Huby. Súťažná téma je aktuálna do 3.9.2017. Pridaj chutný recept s hubami a vyhraj kuchársku knižku.

Súťaž receptové bleskovy bola ukončená dňa 4.9.2017. Už onedlho sa môžete na novú súťaž Recept týždňa s Kauflandom

 

Ako sa do súťaže zapojiť a aké sú podmienky?

Do súťaže "Receptové bleskovky" sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí v danom týždni (od pondelku do nedele) pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept na vyhlásenú tému. Recept musí byť s vlastnou fotkou a musí byť zaradený aj do kategórie Súťažné recepty, podkategória Súťažné bleskovky. Vždy v pondelok bude vyžrebovaný výherca ceny. Téma aj cena budú vždy vyhlásené v pondelok. Súťažiaci môže zvýšiť svoje šance na výhru pridaním viacerých receptov s fotkou.

Výhercovia minulých kôl:

Čítajte aj: Všeobecné pravidlá súťaží na Dobruchut.sk

 

Diskusia (100 príspevkov) Pridať príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
divoska4444
10.8.2017 11:41 | |
+0 -0
Ďakujem výhra dorazila , s pozdravom
peliet
7.8.2017 23:52 | |
+0 -0
Ďakujem za super knižku plnú dobrých receptov, ktorá mi bola dnes doručená. Ešte raz veľká vďaka:)
divoska4444
12.7.2017 21:57 | |
+0 -0
ďakujem za výhru, teším sa , ale e-mail o výhre som ešte neobdržala . zdravím .
Zobraz celú diskusiu
Podobné články
hrusky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
Gratinované
Zapekanie jedál má tiež svoje čaro!
Keď sa jedlo zapeká - gratinuje - na povrchu sa vytvorí chrumkavá kôrka, najčastejšie syrová. Syr sa na povrchu pekne...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
slovník
Česko-slovenský gastronomický slovník
Kedlubna, květák, lilek, cizrna, libové maso, kýta, jáhle. Poznáte tieto suroviny? Každý z času na čas natrafíme...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...
Ingredients laid
Talianske špagety Carbonara, už žiadne cestoviny s vajíčkom!
Hriešne hebké a krémové, presne také sú špagety “karbonára“, ktoré si Vaša rodina zamiluje. Na ich prípravu nebudete...
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.