Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž s Dr.Oetker: Pridaj recept na dezert pripravený z lásky

14. február - Deň Svätého Valentína, sviatok všetkých zaľúbených a milovaných. Valentín je deň pre každého z nás... Je to deň pre tých, ktorí milujú, sú milovaní a majú sa radi.

***SÚŤAŽ***

Dr.Oetker a Dobruchut.sk pre vás pripravili valentínsku súťaž o 7 bohatých balíčkov. Pripravte svojim najmilším sladký valentínsky dezert a vyhrajte. Je to jednoduché. Stačí pridať recept na zamilovaný dezert na Dobruchut.sk.

Pravidlá súťaže

Do súťaže sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí od 9.2.2016 do 21.2.2016 pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept na zamilovaný dezert s vlastnou fotkou alebo vlastný fotorecept s vlastnými fotkami, v ktorom použije ako surovinu aj výrobky od Dr.Oetker. Recept musí byť zaradený aj do súťažnej kategórie Sladký dezert. Autor môže počas trvania súťaže pridať neobmedzené množstvo receptov.

Parížske srdiečka
Zdroj: Dr.oetker

Do súťaže budú zaradené len recepty pridané počas trvania súťaže. Výhercov vyhlásime v pondelok 22.2.2016. Víťazi budú vyžrebovaní. Nárok na výhru zaniká, ak výherca nereaguje (spätným zaslaním poštovej adresy) na informáciu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 7 dní od odoslania e-mailu zo strany Dobruchut.sk.

Receptové inšpirácie Dr.Oetker nielen na Valentína:

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Gratinované
Zapekanie jedál má tiež svoje čaro!
Keď sa jedlo zapeká - gratinuje - na povrchu sa vytvorí chrumkavá kôrka, najčastejšie syrová. Syr sa na povrchu pekne...
hrusky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
slovník
Česko-slovenský gastronomický slovník
Kedlubna, květák, lilek, cizrna, libové maso, kýta, jáhle. Poznáte tieto suroviny? Každý z času na čas natrafíme...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...
Ingredients laid
Talianske špagety Carbonara, už žiadne cestoviny s vajíčkom!
Hriešne hebké a krémové, presne také sú špagety “karbonára“, ktoré si Vaša rodina zamiluje. Na ich prípravu nebudete...
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...