Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž: Veľkonočné prípravy s Dr.Oetker

Veľká noc a s ňou aj príprava najrôznejších sladkých, či slaných dobrôt sa blíži. Veľkonočné medovníčky, mazance, mrkvové torty, vaječné tlačenky, aspiky sa pripravujú v nejednej kuchyni. Aké dobroty patria na váš veľkonočný stôl?

*Neprehliadnite*

Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili Veľkonočnú súťaž o 7 balíčkov produktov v hodnote 15€. Stačí pridať váš obľúbený veľkonočný recept a výhra môže byť vaša :)

Pravidlá súťaže

Do súťaže sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí od 16.3.2016 do 31.3.2016 pridať na www.dobruchut.sk vlastný veľkonočný recept s vlastnou fotkou alebo vlastný fotorecept s vlastnými fotkami, v ktorom použije ako surovinu aj výrobky od Dr.Oetker. Recept musí byť zaradený aj do súťažnej kategórie Veľká noc s Dr.Oekter. Autor môže počas trvania súťaže pridať neobmedzené množstvo receptov.

Do súťaže budú zaradené len recepty pridané počas trvania súťaže. Výhercov vyhlásime v piatok 1.4.2016. Víťazi budú vyžrebovaní. Nárok na výhru zaniká, ak výherca nereaguje (spätným zaslaním poštovej adresy) na informáu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 7 dní od odoslania e-mailu zo strany Dobruchut.sk.

Veľkonočné inšpirácie
Vaječná tlačenka

 

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Bzenecký ocot
Pozor na výber octu
Ocot zohráva v kuchyni dôležitú úlohu, ale nesmiete podceniť jeho správny výber. Okrem liehových octov, vhodných...
Bunch of lavender
Levanduľa rozvonia vašu kuchyňu
Levanduľa je stále zelený krík s úzkymi šedými listami a fialovými kvetmi. Existuje až 39 druhov levandule, ktoré môžu...
Grape molasses
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
zavaranie
Súťaž: Milujete domáce džemy? Zavariť si ich je hračka
Nie nadarmo sa vraví, že domáce chutia najlepšie. Vedeli to už naše staré mamy, ktoré starostlivo zavárali každé leto...
Karamelová
Súťaž receptové bleskovky! Téma receptu: Domáca zmrzlina
Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Domáca...
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...