Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž: Varíme/rawíme zdravo s Henrietou Peškovičovou

Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás varí a rawí aj na Dobruchut.sk. A teraz chce počuť váš názor!

Podmienky súťaže „VARÍME S HENRIETOU“

Z množstva originálnych receptúr autorky bezmäsitej kuchyne Henriety Peškovičovej si môžete teraz vybrať, navariť a vyhrať za to super ceny. Recepty nájdete na jej webe, na rôznych portáloch a v tlačových médiách, na facebookových stránkach no najmä na www.dobruchut.sk v sekcii „varíme s Henrietou“. Preto sa aj súťaž nesie v rovnomennom názve. Len na dobruchut.sk je ich viac ako 100.
Prečo súťažíme? Henrieta odkazuje: „Aby som vedela, že moja kuchyňa je fanúšikom naozaj blízka a neboja sa zdravších jedál. Zároveň ma zaujíma aj výber receptov, ktoré chutia, možno budú práve oni inšpiráciou pri ich výbere do knihy“.
Za to, že ich skúsia a pošlú nám svoju referenciu s fotografiou ich jedla, majú šancu vyhrať niekoľko skvelých a veľmi hodnotných cien. Tak poďme na to :)

Ako bude súťaž prebiehať?

  • Navar/naraw/priprav jedlo/nápoj podľa akéhokoľvek receptu Henriety Peškovičovej, ktorý nájdeš na nete alebo v printe.
  • Odfoť ho, skopíruj internetový link odkiaľ si recept čerpal/našiel. Ak ho nájdeš v časopise, napíš v akom čísle a názov printu,ak ho nevieš, odfoť stranu, kde sa recept nachádza.
  • Napíš pár slovami ako sa s receptom pracovalo, ako jedlo chutilo a čo si prípadne zmenil podľa seba. Foto nemusí byť v top kvalite, ide len o zachytenie výsledku aj v prípade, ak by sa jedlo nepodarilo. No ak skúsiš peknú foto, možno ťa vyberú a ohodnotia naviac.
  • Zameniť sa môže v recepte len jedna ingrediencia. (napríklad špenát za mangold, ľan za vajce a pod…)
  • Môžeš poslať neobmedzené množstvo „receptov“. Foto v prílohe -vo formáte .jpg, text do emailu s Tvojím menom a priezviskom/ lokalita.
  • Posielaj ako prílohu na email: peskovicova@gmail.com od 29. marca do 11. apríla 2016 do 20.00h. Čím skôr pošleš, skôr ťa budú „lajkovať“.

Kde bude súťaž prebiehať?

  • Všetky fotografie zverejním v deň ich doručenia vždy o 20.00 h na facebookovej stránke Henrieta Peškovičová - My first cooking book
  • Recepty doručené na email po 20.00 h budú zverejnené na druhý deň o 20.00 h.
  • Od zverejnenia Tvojich fotiek môžeš „lajkovať/ dislajkovať/proste použiť emotikon“, zdielať a zbierať pochvaly.
  • Vyhráva autor najviac hodnotenej fotografie. (spočítajú sa všetky pod fotkou v čase uzávierky súťaže. )
  • Hodnotenie bude zastavené 14. apríla 2016 o 15.00 h a víťazovi o jeho úspechu bude zaslaný email do 20.00 h 

Čo vyhráš?

  • Každý účastník dostane kupón od firmy KREŽ, s.r.o. na výhodnejší nákup tovaru o 10% v ich e-shope . Naviac – pri objednávke bude do balíčka zaslaný ďalší bonus – 3 ks produktu Agave#9.
  • Každý účastník získava 10% zľavu na nákup v parádnom e-shope ďalšieho z partnerov, ktorý prezradíme až v emaily za každý účastnícky príspevok .
  • Spoločnosť KREŽ, s.r.o. si vyhradzuje právo vybrať podľa vlastného uváženia dvoch účastníkov, ktorým venuje bio tovar z ich produkcie v hodnote 50 Eur /á.
  • Portál www.food-detective.sk venuje najaktívnejšiemu z vás samodiagnostický tester potravinovej intolerancie v hodnote 80 Eur.
  • Tretie miesto bude ohodnotené najnovšou publikáciou „ZDRAVÉ DESIATE“ od portálu cvičte.sk.
  • Druhé miesto získava publikáciu „Z FITKA DO KUCHYNE“ a fitness diár od portálu fitshaker.sk.
  • Víťaz získava parádny mixér NUTRIBULLET 600 5 PCS RED v hodnote 109,90 Eur od portálu delimano.sk.

Usporiadateľka súťaže Henrieta Peškovičová si vyhradzuje právo na všetky zmeny. Iní, ako označení výhercovia, si na ceny zo súťažných miest 1. – 3. nemôžu ceny nárokovať. www.henrietapeskovicova.eu

sutaz varime
sutaz varime s henrietou
Zdroj: Henrieta Peškovičová

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grape molasses
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Bunch of lavender
Levanduľa rozvonia vašu kuchyňu
Levanduľa je stále zelený krík s úzkymi šedými listami a fialovými kvetmi. Existuje až 39 druhov levandule, ktoré môžu...
Bzenecký ocot
Pozor na výber octu
Ocot zohráva v kuchyni dôležitú úlohu, ale nesmiete podceniť jeho správny výber. Okrem liehových octov, vhodných...
zavaranie
Súťaž: Milujete domáce džemy? Zavariť si ich je hračka
Nie nadarmo sa vraví, že domáce chutia najlepšie. Vedeli to už naše staré mamy, ktoré starostlivo zavárali každé leto...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...
Karamelová
Súťaž receptové bleskovky! Téma receptu: Domáca zmrzlina
Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Domáca...
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...