Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž: Varíme/rawíme zdravo s Henrietou Peškovičovou

Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás varí a rawí aj na Dobruchut.sk. A teraz chce počuť váš názor!

Podmienky súťaže „VARÍME S HENRIETOU“

Z množstva originálnych receptúr autorky bezmäsitej kuchyne Henriety Peškovičovej si môžete teraz vybrať, navariť a vyhrať za to super ceny. Recepty nájdete na jej webe, na rôznych portáloch a v tlačových médiách, na facebookových stránkach no najmä na www.dobruchut.sk v sekcii „varíme s Henrietou“. Preto sa aj súťaž nesie v rovnomennom názve. Len na dobruchut.sk je ich viac ako 100.
Prečo súťažíme? Henrieta odkazuje: „Aby som vedela, že moja kuchyňa je fanúšikom naozaj blízka a neboja sa zdravších jedál. Zároveň ma zaujíma aj výber receptov, ktoré chutia, možno budú práve oni inšpiráciou pri ich výbere do knihy“.
Za to, že ich skúsia a pošlú nám svoju referenciu s fotografiou ich jedla, majú šancu vyhrať niekoľko skvelých a veľmi hodnotných cien. Tak poďme na to :)

Ako bude súťaž prebiehať?

  • Navar/naraw/priprav jedlo/nápoj podľa akéhokoľvek receptu Henriety Peškovičovej, ktorý nájdeš na nete alebo v printe.
  • Odfoť ho, skopíruj internetový link odkiaľ si recept čerpal/našiel. Ak ho nájdeš v časopise, napíš v akom čísle a názov printu,ak ho nevieš, odfoť stranu, kde sa recept nachádza.
  • Napíš pár slovami ako sa s receptom pracovalo, ako jedlo chutilo a čo si prípadne zmenil podľa seba. Foto nemusí byť v top kvalite, ide len o zachytenie výsledku aj v prípade, ak by sa jedlo nepodarilo. No ak skúsiš peknú foto, možno ťa vyberú a ohodnotia naviac.
  • Zameniť sa môže v recepte len jedna ingrediencia. (napríklad špenát za mangold, ľan za vajce a pod…)
  • Môžeš poslať neobmedzené množstvo „receptov“. Foto v prílohe -vo formáte .jpg, text do emailu s Tvojím menom a priezviskom/ lokalita.
  • Posielaj ako prílohu na email: peskovicova@gmail.com od 29. marca do 11. apríla 2016 do 20.00h. Čím skôr pošleš, skôr ťa budú „lajkovať“.

Kde bude súťaž prebiehať?

  • Všetky fotografie zverejním v deň ich doručenia vždy o 20.00 h na facebookovej stránke Henrieta Peškovičová - My first cooking book
  • Recepty doručené na email po 20.00 h budú zverejnené na druhý deň o 20.00 h.
  • Od zverejnenia Tvojich fotiek môžeš „lajkovať/ dislajkovať/proste použiť emotikon“, zdielať a zbierať pochvaly.
  • Vyhráva autor najviac hodnotenej fotografie. (spočítajú sa všetky pod fotkou v čase uzávierky súťaže. )
  • Hodnotenie bude zastavené 14. apríla 2016 o 15.00 h a víťazovi o jeho úspechu bude zaslaný email do 20.00 h 

Čo vyhráš?

  • Každý účastník dostane kupón od firmy KREŽ, s.r.o. na výhodnejší nákup tovaru o 10% v ich e-shope . Naviac – pri objednávke bude do balíčka zaslaný ďalší bonus – 3 ks produktu Agave#9.
  • Každý účastník získava 10% zľavu na nákup v parádnom e-shope ďalšieho z partnerov, ktorý prezradíme až v emaily za každý účastnícky príspevok .
  • Spoločnosť KREŽ, s.r.o. si vyhradzuje právo vybrať podľa vlastného uváženia dvoch účastníkov, ktorým venuje bio tovar z ich produkcie v hodnote 50 Eur /á.
  • Portál www.food-detective.sk venuje najaktívnejšiemu z vás samodiagnostický tester potravinovej intolerancie v hodnote 80 Eur.
  • Tretie miesto bude ohodnotené najnovšou publikáciou „ZDRAVÉ DESIATE“ od portálu cvičte.sk.
  • Druhé miesto získava publikáciu „Z FITKA DO KUCHYNE“ a fitness diár od portálu fitshaker.sk.
  • Víťaz získava parádny mixér NUTRIBULLET 600 5 PCS RED v hodnote 109,90 Eur od portálu delimano.sk.

Usporiadateľka súťaže Henrieta Peškovičová si vyhradzuje právo na všetky zmeny. Iní, ako označení výhercovia, si na ceny zo súťažných miest 1. – 3. nemôžu ceny nárokovať. www.henrietapeskovicova.eu

sutaz varime s henrietou
sutaz varime s henrietou
Zdroj: Henrieta Peškovičová

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kosik
SÚŤAŽ: Sladké Vianoce s dobrotami Penam
Sladké a rozprávkové. S neodolateľnými vianočnými koláčikmi a obľúbenými rozprávkami. Plné radosti a pohody. Presne...
Súťaž: Pridaj recept na chutnú párty nátierku a vyhraj!
Chystáte Vianočnú, či Silvestrovskú párty? Lámete si hlavu nad občerstvením? Sviatočné pochúťky bývajú často náročné...
Grilované kačacie prsia s pomarančovo-kardamónovou glazúrou
Súťaž s Cifom: Zahájte grilovaciu sezónu
Prvý letný deň už máme za sebou, vonku máme krásny 30 stupňov a vyzerá to tak, že leto sa rozhodlo, že sa u nás aspoň...
Tradičný marhuľový džem
Letná súťaž s Dr.Oetker: Poklady zo špajze
Leto, obdobie hojnosti. A príprav na zimu. Jar a leto sú šťastné mesiace pre každého, kto fandí zdravému životnému...
Jablková torta s mascarpone
Výhercovia súťaže so Zlatým Klasom
Dobruchut.sk a Zlatý Klas pre vás pripravili súťaž. 5 z vás získava bohatý balíček produktov Dr.Oetker a vianočnú formu...
Vianočná štóla s marcipánom
Súťaž: Vianočné pečenie s Dr.Oetker
Vianoce klopú na dvere :) Čo u vás nesmie chýbať na slávnostnom stole? Tradičné medovníčky, vianočka, štedrák, chutné...
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...