Pridať recept

Focaccia s rozbifom a čerstvou zeleninou

Porcie: 4
Sezónne suroviny: Áno
Funkcia: Vlhký horúci vzduch / Teplovzdušné pečenie
Doplnenie vody do nádržky: Áno
Predhrievanie: Áno
Teplota: 180 °C / 150 °C
Čas prípravy: 20-25 min (focaccia)
Vhodná nádoba: Smaltovaný plech
Teplotná sonda: 60 °C

Ingrediencie:

  • 1 kg nízkej roštenky
  • 2 lyžice plnotučnej horčice
  • 50 ml worcesterskej omáčky
  • sušená čili paprička
  • 100 g majonézy
  • ½ hlávky ľadového šalátu
  • 1 zväzok rukoly
  • 100 g cherry paradajok
  • 1 jarná cibuľka
  • 750 g hladkej múky
  • 20 g droždia
  • 450 ml vlažnej vody
  • hrsť čiernych olív bez kôstky
  • hrsť sušených paradajok
  • čerstvý rozmarín
  • štipka cukru
  • extra panenský olivový olej
  • rastlinný olej
  • soľ, čierne korenie

Postup na prípravu

Napísané: 16.06.2016
Zdroj text: Electrolux

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Droetker jablkovy kolac
Súťaž: Jesenné pečenie s Dr.Oetker
Dobruchut.sk a Dr.Oetker pre vás pripravili súťaž na tému jesenné recepty o 7 balíčkov produktov a pomocníkov...
foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom I.
Plne vybavená kuchyňa na kolesách, v ktorej si pripravíte chutné a zdravé jedlá, čoskoro zavíta na východné...
Zena ovocie jedlo stravovanie
Viete, aké je to správne jedlo pre vašu dušu?
Zemiaková kaša, hranolčeky, špagety so syrom, sekaná a ďalšie chutné jedlá nemusia byť síce dobré...
Kosik
Víťazné recepty súťaže Vianoce s Penamom
Penam a Dobruchut.sk pre vás pripravili súťaž o 5 košíkov plných dobrôt.  Víťazné recepty sme vyžrebovali...
Vianocne napoje
Voňavé nápoje pre chladné zimné večery
Len málo vecí je takých upokojujúcich ako teplý, korenistý nápoj v sychravý zimný deň. Pri poklese teploty...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...