Pridať recept

Výhercovia súťaže s Cifom: Zahájte grilovaciu sezónu

Dobruchut.sk a Cif pre vás pripravili súťaž o 8 balíčkov čistiacich prostriedkov. Vašou úlohou bolo napísať nám ako sú u vás rozdelené úlohy pri grilovaní.

Výhercovia

borencek

My grilujeme počas celého roka. Počas leta grilujeme vonku, ale cez zimu používame elektrický kontaktný gril a často si pochutnávame na vynikajúcom steaku (hovädzia roštenka) či grilovanej rybe. Cistenie grilov je poväčšine manželkina práca.  

majama1
U nás griluje ,ked sa zídeme všetci môj manžel,on je v tom odborník,baví ho to,tak sa vždy spoliehame naňho.Vie to ozaj dobré a my si pochutíme.No čistenie už ostáva na mne.
 
U nás manžel naporcuje mäso a ja namarinádujem. Manžel nachystá gril, stól a chladí víno a pivo ☺ Ja robím šaláty. A keď je po všetkom tak na druhý deň upratujeme spolu 😊

Aries1

 

Kedze v rodine sme gurmani, letna sezona bez grilovania ani nemoze byt. U nas ulohy rozdelene nie su, skor je to tak, ze kazdy sa automaticky chyti niecoho co este urobene nie je. Ak manzel rozpali gril, deti pripravia pribory a taniere, ja sa pustim do salatov . Masko di zvykneme pripravit den vopred a nechame ho v marinade. Tie si vacsinou vymyslam . Velmi oblubene su domace hamburgery z mleteho maska, po tych sa len zaprasi. A co sa tyka cistenia, tu je manzel, pre ktoreho to nikdy nie je problem :)

marcel111

ja grilujem velmi rad, pretože spolu so mnou grilujú aj moje deti .Každy ma svoje masko, a zeleninku , ktoru si sám natiera či otača na grile. mam velku radosť , že ich to tak baví No a mamka už po nas iba upratuje, takže vyhru si určite zasluži ona♥, aby sa jej ulahčilo umyvanie grilu

Túto sezónu sme ešte negrilovali, ale keď sa podarí stretnúť celej rodine, tak naša grilovačka je pre každého zážitkom. Samozrejme, že hlavní grilmajstri sú muži a ja s dcérou pripravujem všetko, čo na gril pôjde. Okrem mäsa a rýb grilujeme aj zeleninu. Ale keďže v jednoduchosti je čaro, dôraz pri grilovaní kladieme hlavne na olej a soľ. Všetko rozvoniava a chutí ale hlavné je, že sme všetci spolu. A čistenie grilu zostáva väčšinou na mňa:)
 
U nás máme na záhrade murovaný gril, radi grilujeme skoro celý rok. Mäsko kupujeme alebo čerstvé, ktoré marinujeme rôznymi omáčkami,alebo kúpime už marinované. O oheň sa postará domáci pán, jemu to najviac svedčí...rozpáli drevené uhlie. Ja medzitým pripravím to, čo ideme grilovať, či je to zelenina, ryby, mäsko. Pripravím aj chlieb,aby sme sa aj najedli. Dojeme......a ja môžem gril očistiť.
 
Pánom grilu je náš syn, ale iba pri grilovaní, čistenie a upratanie je na mne a ja som zasa pani surovín na gril, mäso, marináda, omáčky, zelenina a prílohy, to je úloha pre mňa a zbytok rodiny sú ochutnávači a gurmáni :-)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
7.9.2016 11:40 | |
+0 -0
Dakujem za vyhru.Potesila.
Anonymný nick
15.8.2016 13:24 | |
+1 -0
Kedy budú posielané výhry? Zatial nic neprislo..
sedita123123
15.8.2016 18:30 | |
+1 -0
Tiež mi výhra ešte neprišla
marcel111
7.7.2016 15:41 | |
+0 -0
Dakujem krasne ♥♥♥
Podobné články
marhule
Hor sa na marhule!
Majú príjemnú vôňu, sú ich plné stromy a ich farba je veľmi lákavá. Marhuľová sezóna je v plnom prúde,...
Čokoládová torta s domácou šľahačkou a čerstvými jahodami
Bez čokolády to nejde. Mnohí, najmä ženy, o tomto ani neargumentujú. Ak sa k tomu pridá šľahačka a jahody,...
no image dobruchut.sk
Sweetie
Sweetie je druh citrusu, ktorý vyzerá ako grapefruit, ale jeho farba je podobná farbe limetky. Svojou...
Kosik
Víťazné recepty súťaže Vianoce s Penamom
Penam a Dobruchut.sk pre vás pripravili súťaž o 5 košíkov plných dobrôt.  Víťazné recepty sme vyžrebovali...
Vianocne napoje
Voňavé nápoje pre chladné zimné večery
Len málo vecí je takých upokojujúcich ako teplý, korenistý nápoj v sychravý zimný deň. Pri poklese teploty...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...