Pridať recept

Losos varený v pare s bielou špargľou a holandskou omáčkou

Losos varený v pare s bielou špargľou a holandskou omáčkou
fotogaléria
Losos varený v pare s bielou špargľou a holandskou omáčkou
Zdroj: Electrolux

Porcie: 4
Sezónne suroviny: Áno
Funkcia: Vlhká para / EKO parné pečenie
Doplnenie vody do nádržky: Nie
Predhrievanie: Áno
Teplota: 80 °C
Čas prípravy: 
Vhodná nádoba: Dierovaná nádoba (špargľa), smaltovaný plech (losos)
Teplotná sonda: 65 °C

Ingrediencie:

  • 800 g filiet z lososa
  • 20 stoniek bielej špargle
  • 200 g masla
  • 4 vaječné žĺtky
  • 100 ml suchého bieleho vína
  • 50 ml bieleho vínneho octu
  • 1 citrón
  • olivový olej
  • soľ, čierne korenie

Postup na prípravu

Napísané: 08.07.2016
Zdroj text: Electrolux

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Strava stredomorska urban
Stredomorská strava naozaj skvalitňuje život!
Nový výskum potvrdil priaznivý vplyv tzv. stredomorskej stravy na fyzické a duševné zdravie. Oznámila to...
Vianocna obletka predjedlo
EXTRA: Tradičné recepty na Štedrú večeru!
Možno sa vám to už zdá otrepané, no Vianoce nemožno označiť inak ako za najkrajší deň v roku. Pri spoločne...
testujem
Návrat k tradíciám? Naši predkovia mali zdravé Vianoce.
Počas celého roka sa nám darí krotiť kilá. Až kým neprídu Vianoce. Sviatky sa v našej kultúre tradične...
Letné džemovanie sa začína
S Dr.Oetker bude aj tento rok príprava domácich džemov radosťou.
Sladký sendvič z lásky
Výhercovia súťaže Aký ste typ valentínskeho kuchára?
Dr.Oetker a Dobruchut.sk pre vás pripravili valentínsku súťaž o tri balíčky Dr.Oetker. Vašou úlohou bolo...
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...