Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výhercovia súťaže so Zlatým Klasom

Dobruchut.sk a Zlatý Klas pre vás pripravili súťaž. 5 z vás získava bohatý balíček produktov Dr.Oetker a vianočnú formu na pečenie. Vaša úloha bola jednoduchá, stačilo do komentára pod diskusiou napísať ako ako a na čo používate najčastejšie Zlatý klas.

plotas

Dobry deň Samozrejme že mi najčastejšie použivame Zlatý klas do dukátových buchtičiek ☺ Potom do zákuskov. Ale do buchtičiek ho máme najradšej

divoska4444

Bez použitia Zlatého klasu si neviem predstaviť Vtáčie mlieko, ktoré mi pripomína moje detstvo. Bez problému si pochutí manžel na pudingu zo Zlatého klasu. Podľa mňa , je najvhodnejší k príprave krémov do zákuskov. Ani taký tvaroh ochutený pudingom zo Zlatého klasu vôbec nie je zlý . mňáám

rastislav35

Zlaty klas je sucastou mojho najoblubenejsieho kolaca - a to piskotove cesto, na nom ovocie a zaliate je to pudingom zo zlatého klasu a šťavy z kompótu. ale okrem toho ho davame aj do kremov a do dukatovych buchticiek

lieeenkaaa

Zlatý klas používam skoro stále, hlavne do koláčov, k ovocnej panna cotte - do pyré na zahustenie, na prípravu dukátových buchtičiek. Najradšej mám tartletky s vanilkovým krémom a ovocím.

mstykova

Zlatý klas používam do lineckých koláčov,ktoré pečiem na Vianoce.Je to recept od mojej maminy ,ktorý sa už dlho v našej rodine traduje a pečie.Ja ešte používam Zlatý klas do plniek,krémov a deti sa nevedia dojesť dukátových buchtičiek s vanilkovým krémom so zlatým klasom.A robím aj nepečený citrónový koláč do ktorého používam zlatý klas a navrch sa dáva šľahačka je to letný osviežujúci koláč.

Výhercom blahoželáme.

Diskusia (2 príspevky) Pridať príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
divoska4444
25.12.2016 19:12 | |
+0 -0
Ďakujem za krásnu výhru , teším sa , toľko úžasných výrobkov pokope .
plotas
9.12.2016 09:41 | |
+0 -0
Dakujem velmi pekne 😙
Zobraz celú diskusiu
Podobné články
Tvaroh
Biela pochúťka plná bielkovín - tvaroh!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami. Spoznajte ho...
Čokoládové fondue
S fondue za jedným stolom!
Už vám chýbajú letné pikniky s priateľmi v parku alebo grilovačky na záhrade Vášho domu? Užiť si dobré jedlo...
Vianočné darčeky
Veľká vianočná súťaž o fantastické ceny
Vyhrajte 100 € na vianočný nákup a ďalšie zaujímavé ceny s dobruchut.sk!
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.
Vianočná súťaž -
Výhercovia vianočnej súťaže
14 cien – 14 výhercov. Vyhrali ste aj vy?
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.