Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Rôzne druhy mäsa, rýb a sladkých dezertov čakajú na každého návštevníka, ktorý zavíta k Foodtrucku. Všetky majú spoločnú vlastnosť – sú pripravené na pare. Mäso je šťavnaté, s fantastickou kôrkou a s bohatým obsahom všetkých živín. Rovnako chutná a zdravá je aj zelenina pripravená na pare, ktorá pri tomto spôsobe prípravy nestráca nič zo svojej farby a chuti.
Foodtruck so svojimi špecialitami a dobrou náladou na vás čaká v sobotu 24. júna a v nedeľu 25. júna v Sade Janka Kráľa. Výhody pečenia v pare predvedú skúsení kuchári, ktorí vám k pare a parným rúram povedia všetko, čo vás zaujíma.
Príďte na Gurmán Fest Bratislava, zastavte sa pri Electrolux Foodtrucku a presvedčte sa na vlastnej koži a na vlastných chuťových pohárikoch, že tradičné jedlá môžu byť nielen chutné, ale aj zdravé.
Ak vás Foodtruck zaujal, prečítajte si viac.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.