Najlepšie recepty z kyslej kapusty
Kyslá kvasená kapusta v súdku by nemala chýbať v žiadnej špajze! Je to doslova vitamínová bomba. Za svoju unikátnu chuť vďačí bakteriálnemu kvaseniu. Dá sa konzumovať počas celého roka, no väčšina z nás po nej siaha najmä počas jesene a zimy.
Jedlá z kyslej kapusty patria do slovenskej kuchyne od nepamäti. Pozrite sa s nami na najchutnejšie recepty z kyslej kapusty.
Slovenská kuchyňa pojíma mnoho jedinečných dobrôt. Poctivé strapačky s kyslou kapustou a slaninkou...
Kapustníky sú tradičnými slovenskými koláčami z kysnutého cesta na Hornom Považí. Iste ich však poznajú aj v iných častiach...
Vynikajäca nátierka plná vitamínov a bielkovín.
Slovenská kuchyňa pojíma mnoho jedinečných dobrôt. Poctivé strapačky s kyslou kapustou a slaninkou...
Ak ešte nemáte natlačenú kapustu, tak presný postup nájdete tu:
Naložte si vlastnú kapustu. Je zdravá a vynikajúca!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.