Pridať recept

Dajte druhú šancu jedlu zo školskej jedálne!

Mnohí z nás si nesú doslova traumu, blok, zo školskej jedálne a niektoré jedlá nedajú do úst už len z princípu. Verte, či nie, keď si ich pripravíte doma a správne dochutíte, zachutia vám.

Čo ste nemali v školskej jedálni radi vy? Prišli ste tomu jedlu časom na chuť? Dali ste mu druhú šancu? Podeľte sa s nami v diskusii.

 

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
24.11.2017 13:33 | |
+20 -4
Bolo to veľmi dobré, aspoň ste vedeli, čo jete, nie jak v Mc Donalde, všetko , čo je pomleté , neviete, čo tam je. Môžu tam byť aj myši, aj potkany. Vôbec o tom nepochybujte, len im to nemáte ako dokázať . Tieto jedlá aj dnes varievam.
dorisa
23.11.2017 19:31 | |
+23 -1
Všetky tieto jedlá opäť varím, teda aj konzumujem,mňam.
vojtechminarik
23.11.2017 18:32 | |
+25 -1
všetky tieto jedla nám onoho času varievali a vždy som ich pojedol,hold doba nas tak nezmlsala ako teraz
Podobné články
Jablkový koláč
Do cesta na jablkový koláč pridajte tri polievkové lyžice. Vyjde dokonale chrumkavé
Jablkový koláč sa nie nadarmo nazýva kráľovnou koláčov. Pravdepodobne neexistuje nikto, kto by ho nemal rád...
MILA Omakase x Torno Subito s Massimom Botturom a Bernardom Paladinim v Miami, 25 Feb 2024
Ktoré jedlo by si zaželal ako posledné? Jednoznačne toto od starej mamy, prezradil najvplyvnejší taliansky šéfkuchár - veľký bojovník proti plytvaniu jedlom
Jedna z najvplyvnejších postáv súčasnej svetovej gastronómie. Taliansky šéfkuchár Massimo Bottura však nie...
Rezance, ktorú chutia ako domáce? Áno, také vyrába dodávateľ z východného Slovenska pr článok
K nedeľnej polievke patria tradičné rezance: Kto ich vyrába?
Sú slovenské a chutia ako domáce. Niťovky, ktoré rodinná cestovináreň neďaleko Bardejova vyrába podľa...
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Väčšina ľudí skladuje múku v papierovom obale, v ktorom ju kúpila, alebo ju nasype do pohára či plechovky...
To je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Toto je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Nedá sa poprieť, že bravčové mäso máme radi, čo dokazujú aj štatistiky nakupovania mäsa. Popri hydine...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.