Ako na „syrové“ hrudky
5 domácich hrudiek, na ktorých si pochutná rodinka či návšteva. Inšpirujte sa, veď je to tak jednoduché!
Domáce nielen veľkonočné hrudky
K príprave hrudiek nás vždy inšpiruje jar a s ňou spojené veľkonočné sviatky. Ale je to taká pochúťka, že s k nej radi vraciame aj v iných obdobiach roka. A tí čo sa prípravy hrudiek boja, by si určite mali prečítať nasledujúce recepty.
Ide naozaj o nenáročný postup a domácu delikatesu, na ktorú pri krájaní budete patrične hrdí. Stačí zahriať suroviny a nechať ich odkvápať cez plátno, gázu či ľanovú utierku a zatuhnúť.
Tak poďme na to!
Na východnom Slovensku sa na Veľkú noc pripravuje tradičná hrudka, niekde nazývaná aj syrec alebo...
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.