Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 chutných receptov s jarnou cibuľkou

Päť variácií ako upraviť jarnú cibuľku do chutných a zdravých jedál.

Nutričný zázrak

Jarná cibuľka má krásnu farbu, vynikajúcu jemne pálivú chuť a je plná nutrične dôležitých prvkov. Jeden z najjednoduchších spôsobov ako si dopriať chrumkavú cibuľku je pridať ju ako prílohu či ozdobu k hotovým jedlám. Vďaka svojej farbe a chrumkavosti osvieži naozaj akýkoľvek pokrm počas dňa – desiatový chlebík so šunkou, horúce cestoviny na obed či váš večerný steak.

Ale nemusí hrať len vedľajšiu úlohu. Jarná cibuľka je plnohodnotnou ingredienciou v mnohých vynikajúcich jedlách, kde opäť prináša krásnu farbu, sviežosť a jedinečnú chuť. My sme vybrali týchto päť a veríme, že vás inšpirujeme:

Viac o tejto zelenej kráske sa dozviete tu.

Ďalšie recepty s jarnou cibuľkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu:
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.