Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 chutných receptov s jarnou cibuľkou

Päť variácií ako upraviť jarnú cibuľku do chutných a zdravých jedál.

Nutričný zázrak

Jarná cibuľka má krásnu farbu, vynikajúcu jemne pálivú chuť a je plná nutrične dôležitých prvkov. Jeden z najjednoduchších spôsobov ako si dopriať chrumkavú cibuľku je pridať ju ako prílohu či ozdobu k hotovým jedlám. Vďaka svojej farbe a chrumkavosti osvieži naozaj akýkoľvek pokrm počas dňa – desiatový chlebík so šunkou, horúce cestoviny na obed či váš večerný steak.

Ale nemusí hrať len vedľajšiu úlohu. Jarná cibuľka je plnohodnotnou ingredienciou v mnohých vynikajúcich jedlách, kde opäť prináša krásnu farbu, sviežosť a jedinečnú chuť. My sme vybrali týchto päť a veríme, že vás inšpirujeme:

Viac o tejto zelenej kráske sa dozviete tu.

Ďalšie recepty s jarnou cibuľkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.